Bezony, a továbbjutáson felűl egy erős arconvágás és az elődöntő a cél. Wenger rotál, Mancini kevésbé, nála még Clichy sem fért el a kezdőben, aki alig játszott valamit eddig Kék alakulatában. Az Ágyúsoknál sok az olyan név, kik eddig kevésbé kaptak szerepet, szemmel láthatóan nehéz helyzet alajulhat ki ha az eddig mellőzöttebbek esetleg kapitulálnak.

Legutóbb az Arsenal egy vérszegény döntetlent értek el, Vermaelen két góljával (egyik szebb mint a másik) 1-1 lett a végeredmény a Fulham ellen. Fáradt csapat volt akkor színpadon, ma ez nem lehet kifogás.

Hivatalos kezdő:

Arsenal:

Fabianski, Djourou, Squillaci, Koscielny, Miquel, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Park, Chamakh

Pad:

Mannone, Yennaris, Vermaelen, Eastmond, Ozyakup, Gervinho, Arshavin

 

 

Abszolúte tartalékos csapattal állt fel az Arsenal, ennek ellenére hosszú ideig tartani tudta a City-t, a védelem remekelt, a fiatalok tökéletesen helytálltak, azonban egy kései kontrából Aguero szerzett gólt, ezzel eldöntve a mérkőzést. Úgy gondolom, Wenger ismét makacs volt, Arshavint Gervinhoval egyidőben kellett volna behozni, akkor a győzelemre sokkal nagyobb esélyünk lehetett volna.

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (451)

12 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű ,hogy győzelmet és továbbjutást érdemelt volna a Wenger-Team! ,de sajnos a focit gólra játsszák!a csapat hozzáállása ,küzdeni akarása csillagos ötös ,bár Arshavinon nem láttam a lelkesedésnek semmi jelét.Wengernek hamarabb kellett volna eszközölnie az ő cseréjét ,illetve középre ( mint a Bolton ellen) kellett volna beállítani!Összességében büszke vagyok a srácokra ,mondom úgy hogy csak a 2.félidőt láttam!
Ya és ehhez mit szólna a city?

Szczesny,Sagna,Kosi,Verma,Santos,Wilshere,Arteta,Song,Walcott ,Gervinho,Persie ? :D
12 éve
Törölt felhasználó
Abban a kellemes helyzetben vagyok, hogy nem tudom eldönteni, ki legyen a meccs embere. Koscielny, Frimpong és Chamberlain is remek teljesítményt nyújtott, mondhatni húzóemberek voltak a csapatnál. Tényleg nem tudok dönteni köztük :/
12 éve
Törölt felhasználó
Na, a magyar nyelvű 4-4-2 szerint a City "kiütötte" az Arsenalt! 🤢 Mekkora undorítóak ezek is! Melyik meccset nézték???
12 éve
De nem fajult tettlegességig a dolog.
12 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Több tweet is arról árulkodik, hogy valóban megtörtént.

Szólj hozzá