Aaaron Ramsey egészen biztos abban, hogy az Arsenal elkövetkezendő mérkőzéseket ugyanolyan hozzáállással képes végigjátszani.

 

A mai napon a Fulham együttese próbálja majd megállítáni az Ágyúsokat abban, hogy sorozatban a 6. győzelmüket is megszerezzék a bajnokságban.

 

A Fulham csapata, hozzánk hasonlóan borzasztóan kezdte a szezont, de Ramsey óva int mindenkit attól, hogy félvállról vegyék a mai találkozót.

 

Fontos, hogy olyan komolyan vegyük a mai mérkőzést, mint bármely másikat.

 

Egy igazi erőpróbát jelent számunkra a mai mérkőzés, de bízom benne, hogy sikerül megszereznünk a három pontot. Remélem összejön.

 

A Fulham egy remek csapat, ezt több éve bizonyítják. Nem fogják megkönnyíteni a dolgunkat, ám jelenlegi formánkban minden esélyünk megvan a három begyűjtésére.

 

Mindennél fontosabb, hogy sokat mozogjunk és magabiztosak legyünk a labdabirtoklás terén. Ha ezeket teljesítjük, akkor nyerhetünk ellenük.

 

Meggyőződésem, hogy nagyon türelmesnek kell lennünk. Valamikor biztosan hibát fognak véteni a védekezésükben, amelyet remélhetőleg a javunkra tudunk fordítani.

 

-zárta szavait Ramsey

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Vezet a WestBrom a Tott'ham ellen :DDDD
12 éve
Törölt felhasználó
Mentális asszem felértünk a MU szintjére, ami hatalmas ütőkártya lehet.
12 éve
Törölt felhasználó
Úgy tűnik,hogy az elmúlt évekhez képest a játékosaink mentálisan is magas szinten vannak.Gervinho-nak még bele kell jönnie de a többiek meglepően jól állnak ilyen téren és ez még sokat jelenthet!!!
12 éve
Törölt felhasználó
igy van! nem szabad elbizzuk magunkat, mi se , a csapat se , a játékosok se!!!

Szólj hozzá