Az Arsenal jelenleg remek formában játszik, amire sokan nem is számítottak a gyenge szezonkezdést követően. Az ágyúsok a legutóbbi öt bajnoki fordulójukat rendre megnyerték, ráadásul a Bajnokok Ligájában első angol csapatként jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba ebben a szezonban.

A klub játékosai remek formában vannak, igaz, még mindig van hová fejlődni, főleg hogy két meghatározó kulcsember is hiányzik a keretből, Bacary Sagna a védelem jobb oldalán, míg Jack Wilshere a középpályán tölt be fontos szerepet az Arsenal játékában. Mindkét játékos hosszú távú sérüléseik miatt nincsenek bevethető állapotban, de december-január között várhatóan mindketten visszatérhetnek.

Alex Song például Jack Wilshere hiányát emelte ki.

"Egyelőre nem tűnődünk sokat a hiányzókon, mert mindenkinek meg van a maga feladata, de remélem, hogy mind Jack, mind Bacary a lehető leghamarabb vissza fog térni, mert nagyszerű játékosokról van szó, és akkor igazán össze fog állni az Arsenal." - mondta Song a csapat hivatalos weboldalának.

"Mindenkire szükségünk van, mert kiváltképpen akkor játszunk nagyon jól, ha az összes játékosuk fitt és bevethető. Akkor szerzünk még több önbizalmat, akkor lehetünk még erősebbek. Rengeteg meccset játszunk, minden egyes játékos kell."

"Természetesen Jack egy remek játékos, nagyon várom már, hogy visszatérjen. Leszünk is egy páran ugyanazért a posztért, a végső döntés pedig a menedzser kezében van, hogy eldöntse, kiknek szavaz bizalmat, sokszor mi magunk sem tudjuk, ki fog kezdeni."

"Én azonban nagyon boldog vagyok, és igazán szerencsésnek tudhatom magam, hogy ilyen remek játékosok vesznek körül a pályán, mint például Jack. Nagyon várjuk már őt vissza, nagyszerű lesz, ha ismét együtt játszhatunk majd."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

12 éve
Törölt felhasználó
hát tényleg jó lenne ha vissza térne már...
12 éve
Törölt felhasználó
Szerény véleményem szerintem ha Wilshere visszajön nagy lesz a kevergetés..lehet "rotálni" pihentetni mondjuk Artetát vagy Ramseyt de szerintem egyértelműen Ramsey lesz Wilshere "cseréje" és nem fordítva
OFF:Walcott csak szerintem lett forróbb fejű tavaly óta? Kicsit aggasztó mert látva,hogy ilyenekkel sárgákat szerez ez később visszaüthet..

12 éve
Törölt felhasználó
Ez természetes, hogy a világ egyik legnagyobb reménysége, és a csapat egyik legjobbja hiányzik. Szerintem Wilshere Fabregas megüresedett irányítói posztján fog szerepelni. Még hatékonyabb lehetne így a támadójátékunk, mellesleg több gólt is szerezhetne Jack. Ez nehéz döntés lesz Wenger részéről a középpálya megszervezése.
12 éve
Törölt felhasználó
Lényeg ,hogy ne sérüljön meg. Inkább pihenjen 1-2 meccset. :)
ZoooliRVP üdv az oldalon. Az oldalról leírtakkal én is teljes mértékben egyet értek. Régebben találtam egy másik Arsenal szurkolói oldalt, szintén magyart elsőnek oda regisztráltam ,de olyan pesszimisták és rossz májuak ott ,még jó ,hogy megtaláltam ezt az oldalt. :coolsmile:
12 éve
ericsson, ha orvosi szakra járnék, akkor meg tudnám magyarázni :) Fogalmam sincs, hogy milyen mostani orvosi ketyerék vannak, nekem már az is okozott nem kevés fejtörést, hogy egy GPS-szel hogy lehet játékosokat ellenőrizni sérülésügyileg.

Szólj hozzá