Az Arsenal a tegnapi nap folyamán hazai környezetben nyert 2-1 arányban a német bajnok ellen. A mérkőzés kissé nehézkesen indult, de a végére Van Persie eldöntötte a meccset. A holland támadó zseniális formában van az idei évben a 46. mérkőzésén a 44. gólját lövi.

 

A mérkőzés után Wenger csak dícsérni tudta a kapitányt. Elmondta, hogy nem találhatott volna jobb kapitányt és a tudását emelte ki.

 

Robin életének egy olyan korszakát élni, amikor nem kell keresnie a gólokat, hiszen azok megtalálják őt. Mindig ott van, ahol lennie kell. Tegnap mind a két gólját is a remek helyezkedése miatt szerezte. Ezek nagyon könnyű góloknak tűntek, pedig egyáltalán nem voltak azok, pusztán remekül érti a játékot.

 

Fantasztikus játékos. A széleken és középen is remekül hasznosítja játéktudását. Biztos vagyok benne, hogy az egész idényre ki fog tartani a formája. Sok esélyünk volt, de nem tagadom ő az aki hozza nekünk a pontokat. Reméljük, hogy sokáig fitt marad.

 

Nála mindig a futball van a középpontban, ezért keresve se találhattam volna jobb csapatkapitányt nála. Sokaknak furcsa lehet, hogy egy befejező csatár a kapitány, de ő egy különleges eset.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (61)

12 éve
Törölt felhasználó
A patyolat tiszta írásod rögtön egy hibával kezdődik :D
12 éve
Törölt felhasználó
Azok van néha egy-két helyesírási hiba, mert én teljesen vakon írok és néha teljesen másra figyelek miközben írok, így egy két hiba becsúszik, de ne rajtam üssétek a korbácsot :)

Na meg én mindig át olvasom amit kiteszek akár "fórum" üzenetnek, vagy cikknek. Azért írok most is ilyen patyolat tisztán :D
12 éve
"Annak idén csak Dudu távozása mellett kampányoltam elég erősen "----na akkor ,hogy is van ez?? :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson azért néha neked is vannak helyesírási hibáid:D ;-P
12 éve
---

Szólj hozzá