Arsene Wenger ejtett néhány szót a sérültekről a Dortmund elleni mérkőzés előtt. Jó hír a csapat számára, hogy Abou Diaby visszatérhet a csapatba, aki május óta nem játszott egyetlen mérkőzést sem egy csúnya bokasérülés miatt.

Szombaton senki sem sérült meg, így mindenki elérhető. Elvesztettük azonban Tomas Rosickyt, aki egy kisebb combsérülést szenvedett. A helyét Abou Diaby fogja majd átvenni.

- mondta a francia menedzser

Nagyon boldog vagyok Diaby miatt. A vártnál gyorsabban épült fel. Az edzéseken nagyon jól teljesített és nagyon jó újra a csapatban látni. Egyetlen percet sem játszott ebben a szezonban, mivel júniusban megműtötték, szóval nagyon jó dolog, hogy visszatérhetett.


Végezetül Wenger beszélt egy kicsit Robin van Persie-ről is, akit az elmúlt hetekben pihentetni kényszerült a gall mester.

Az előző Bajnokok Ligája fordulóban Robin a padon kezdett, mivel az orvosok aggódtak miatta. Holnap biztosan kezdeni fog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem csak Jack hanem Bacary is elég rendesen hiányzik már csak ők kellenek ebbe a csapatba és még jobbak is leszünk mint most :)
Amúgy ericsson ezt tényleg írd már le mivel cukkolja mert ez engem is érdekelne :D
12 éve
Ebben a formációban nagyszerű lenne egy ütőképes, bevethető és fitt Diaby-t birtokolni. Remek játékos, nagyon peches a sérüléseivel, de tudjuk, mi lakozik benne, a technikai tudása megvan ahhoz, hogy az Arsenalban játsszon. Kiváló segítség lesz majd a középpályán, így végre Arteta is pihenhet majd.
12 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon kíváncsi vagyok rá.Remélem,hogy jó formában tér vissza és sokat tesz majd hozzá a játékunk hoz.Már csak Jack hiányzik őt is már nagyon várom,de gondolom ezzel minden Arsenal fan így van! 🧀 Amúgy Ericsson mivel hülyéskednek a srácok?miket irkálnak? 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
Wilshere twitteren rendesen szívja Robin vérét :D :D El vannak egymással.. :)
12 éve
Törölt felhasználó
Diabyt régen nem láttam remélem nagyon jól játszik.Mondjuk Rosiczkynél már csak jobb lehet.............. ;)

Szólj hozzá