Aaron Ramsey, az Arsenal walesi középpályása szerint a csapat a remek támadásainak köszönhetően tudott nyerni a Norwich elleni bajnokin.

A csapat helyzetkihasználása azonban elmaradt a várttól, az Arsenal több mint húsz alkalommal próbálkozhatott gólszerzéssel, amik közül csak kettő lett találat. A Norwich védői három alkalommal is a gólvonalról mentettek, míg volt, hogy az Arsenal támadói rontották el a befejező akciót. Végül Robin van Persie duplája három pontot ért a csapatnak.

Ramsey szerint azonban a legfontosabb dolog a támadás volt, a walesi szerint az Arsenal nagyob biztató teljesítményt nyújtott a Norwich ellen.

"Rengeteg játékosunk húzódott fel, s teremtett veszélyes helyzeteket, s összességében volt pár nagyon jó helyzetünk a szombati meccsen." - mondta Ramsey.

"Természetesen sokkal több gólt is rúghattunk volna kettőnél, annyi helyzetünk volt. De azt gondolom, még így is remekül játszottunk, hátul is nagyon stabilak voltunk összességében, s továbbra is tart a jó formánk."

"Egyszerűen el kell hinnünk, hogy minden meccset megnyerhetünk, hogy képesek vagyunk tovább fejlődni, valamint azt, hogy a többi csapatok is majd veszít pontokat. Remélhetőleg mi ezt majd ki tudjuk használni, és sikerül majd csökkentenünk a hátrányunkat az előttünk levőkkel szemben." - mondta a középpályás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Törölt felhasználó
Alig várom már, hogy Jack is visszatérjen. :) Kíváncsi leszek, hogy vele mire lesz képes ez a középpálya. Merthogy nagy mértékben fog javulni, az biztos.

Szólj hozzá