Thierry Henry az Arsenalban rekordot jelentő 226 góllal vette ki a részét. A francia támadó jelenleg a New York Red Bulls csatára. Titi jelen pillanatban a csapattal edz, hogy megtartsa erőnlétét az MLS szezonkezdetére.

 

Arséne Wengert ismét Henryről kérdezték, aki elmondta, hogy honfitársa sokat tehet hozzá a csapathoz, még akkor is ha nem játszik.

 

Thierry bizalmat, tapasztalatot és tanácsokat hoz a csapatba. Ő egy nagyon inteligens ember és ez mindig jól jön az öltözőben.

 

Ha éppen nehéz meccset játszunk és ő azt mondja, hogy ne aggódjatok nem lesz semmi baj, ez nagyban növeli a csapat önbizalmát.

-mondta Wenger aki ezután beszélt a francia támadó tulajdonságairól, kiemelve, hogy még mindig ugyan olyan gyors mint régen.

 

Nem vagyok biztos benne, hogy vesztett a sebességéből. Természetesen minél öregebb lesz annál nehezebb lesz neki megismételnie a korábbi képességeit, de nem vagyok biztos benne, hogy veszített volna a sebességéből.

 

Ezután arról kérdezték a mestert, hogy várható-e a visszatérése, amire a mester szokásához híven ismét rejtvényben válaszolt.

 

A fociban nem lehet kizárni semmit, hiszen minden attól függ mennyi sérültünk lesz januárban. Jelen pillanatban elég nagy a csapatunk, hogy megbirkózzunk a nehézségekkel. Itt van nekünk Walcott, Gervinho, Van Persie, Park és Chamakh akik mind csatárok.

 

Mindig vannak olyan játékosok akik velünk szeretnének edzeni, talán azért, mert kedvelnek minket. Az elmúlt években itt volt David Beckham, Robert Pires, Dennis Bergkamp, Jens Lehmann, is és most újra Thierry.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
Titinek muszaly innen visszavonulni es sztem ezert vagy most telen vagy nyaron visszatee de legalabb is remelem mint.henry fanatikus
12 éve
Törölt felhasználó
Amit Henry a pályán csinál(t) azt egyszerűen nem lehet szavakkal kifejezni!

Ezt pedig tájékoztatásul közlöm: http://www.nemzetisport.hu/kepes_sport
12 éve
Törölt felhasználó
az biztos, hogy nagyszerű élmény lenne, újra Arsenal mezben látni, de Wenger szerintem nem véletlenül nem igazolja vissza, ugyanis fél attól, hogy a szurkolóknak túl nagy elvárásaik lennének vele szembe, és már nem tudna úgy játszani, mint anno tette. (erre jó példa Schumi is) Viszont az biztos, hogy tapasztalatával rengeteg segítséget tud nyújtani az ifjabbaknak, de szerintem még RvP-nek is, szükség van rá a csapatban, de nem biztos, hogy már a pályán. Ez lenne reális, ettől függetlenül én is reménykedem benne, hogy esetleg még magára húzza az ágyúst mezt :D
12 éve
Törölt felhasználó
Azon gondolkodtam hogy lehet hogy Walcott azért húzott bele tegnap hogy a 14 mez nehogy visszakerüljön de ami elkerülhetetlen az sajnos az :)
12 éve
Törölt felhasználó
A francia Istennek innen kell vissza vonulnia! A sors könyvében megiratatott!

Szólj hozzá