Érdekes nyilatkozat jelent meg Arséne Wengertől a francia L'Equipe újság legújabb számában, amelyben többek között azt ecsetelte az Arsenal menedzsere, hogy nem biztos, hogy a jövő szezont is az Arsenallal kezdi meg.

"Az egyik legnehezebb dolog az életben, ha tudod, hogy valami a végéhez közeledik." - állt a L'Equipe címlapján, de magában az interjúban is érdekes mondatok hagyták el Wenger száját.

"Nem leszek már újabb tizenöt évig menedzser, s jelen pillanatban is inkább azt mondanám, hogy most egy rövidtávú program szerepel az Arsenalnál. Talán a mostani nyár volt karrierem legrosszabb periódusa. Két olyan 24 éves játékosunk is távozott, akikbe rengeteget öltünk a múltban, s azelőtt igazoltak el, mielőtt még csúcsformájukba lendültek volna."

"Teljesen mindegy, hogy a klub sikere az én regnálásom, vagy más edzősége alatt jön el. Nekünk most a célunk, hogy a megfelelő alapokat fektessük le a csapat új menedzsere számára. Hogy én leszek-e az Arsenal menedzsere a következő szezonban is? Majd a mostani idény végén meglátjuk." - mondta Wenger az interjújában.

A téma természetesen nem kerülhette el az újságírók figyelmét sem, akik a Norwich elleni meccset követően rá is kérdeztek Wengernél az esetleges távozásról.

"Mindössze annyit mondtam az újságíróknak, hogy az idény végén átgondolom majd a helyzetet, hogy megfeleltem-e az elvárásoknak. Két évem van még hátra a szerződésemből, és elkötelezett vagyok a klub iránt, ezt már a múltban is többször bebizonyítottam. Az interjú hetekkel korábban készült, akkor számos ember megkérdőjelezte a helyemet, mint az Arsenal menedzseréét." - reagált a francia.

"Az Arsenal életem klubja, és természetesen kitöltöm a szerződésemet, hacsak nem érzem már elég jól magam fizikailag, vagy nem vagyok elég jó a munkámhoz mentálisan. Minden más esetben ki fogom tölteni a szerződésemet a csapattal."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (68)

12 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya: helyes :D
Ericsson : yaya a realitás a legfontosabb ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Fanof!
Áá, ilyenből nem maradok ki :D:D:D
12 éve
Törölt felhasználó
Érdekel a véleményem a szezonról? 6 hónap múlva elmondom :D :D A realitás talaján maradtam és nem is estem túlzott optimizmusba :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ez az Arshapatya ne maradj ki ;) :D
Arsenal1220. úgy legyen! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Elmondom én is a véleményemet az élbolyról:D
A City szerintem kegyetlenül erős, nagyon nehéz lesz őket befogni bárkinek is
A United nem az igazi, de sajnos így is hozzák a pontokat..
A CFC "zsinórban" két rangadót veszített, ráadásul mindkettőt otthon, komoly gondban lehetnek a kékek
A Spurs nagyon megy, eddigi mutatott teljesítmény alapján a BL-hely garantált nekik
A NWC ki fog fulladni, ebben biztos vagyok, max 7. hely lesz a vége
A Pool pedig gyenge, oké, hogy most nyertek, de Norwich,Swansea döntetlen..., sok ilyen meccsük lesz még szerintem
szóval összegezve:
1.-4.: Man City, Arsenal, Utd, Spurs
5.-8.:CFC,Pool,Villa,NWC
ezek csak tippek, még nagyon korai így tippelgetni, de gondoltam írok egy szösszenetet :D

Ui.: Természetesen remélem mi leszünk a bajnokok, hiszek is benne, de jelenleg a realitás a Cityt mondatja velem

Szólj hozzá