Mint ismert Arséne Wenger nem híres a januári igazolásairól és ez alól idén sem tesz kivételt.  A mester megerősítette, hogy az Ágyúsok nem fognak senkit igazolni a télen.

 

A francia mester megerősítette, hogy Jenkinson és Gibbs sérülése miatt nem fog játékos után nézni a piacon és kifejtette, hogy mindkét játékos sérülése rövidtávú. A francia Sagna visszatérése is a karácsonyi időszakban várható. Ismét kifejtette, hogy Koscielny és Djourou is tud jobb hátvédet játszani.

 

Hogy Gibbs és Jenkinson sérülése miatt gondolkodtam-e a vásárlásra? Nem, mert azt hiszem, hogy rövid távú sérülések. Reméljük, hogy Sagna januárban visszatér. Gibbs és Jenkinson pedig remélhetőleg hamar felépül.

 

Most egy kicsit egyetértek veled, hiszen remek játékosaink vannak, de megfelelő pótlásaink vannak. A jobb oldalon egy kicsit 'rövidek' vagyunk, de nem lépünk innovációs állásba éa még valódi döntést nem hoztam ez ügyben. Djourou és Koscielny is tud ott játszani, így sok lehetőségem van.

-mondta Wenger akit ezután kijelentette, hogy még túl korai a bajnoki címről beszélni. Wenger szerint a jelenre kell koncentrálni és az a dolguk, hogy folyamatosan nyerjék a meccseket, hogy minél közelebb és közelebb kerüljenek az éllovashoz. Azonban elismerte, hogy jelenleg ez túl messze van, így ebben a hónapban nem érdemes a bajnoki címre gondolni.

Jelenleg túl messze vagyunk a bajnoki címtől. Most arra kell fókuszálnunk, hogy karácsonyig csökkentsük a lemaradást, amit remélhetőleg meg tudunk csinálni.


Tehát ha karácsonyig jól játszunk, akkor még mindig megvan az esélye, hogy visszajöjjünk a versenybe. De jelen pillanatban túl messze vagyunk.

 

Nem tudom, hogy ez mennyire reális, de amit mondani tudok, hogy mindent megteszek ennek érdekében.

-zárta a nyilatkozatát Wenger aki egy másik nyilatkozatában elmondta, hogy Cahillt sem fogja megvenni a télen, mondván a Bolton túl mohó.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Pedig Cahill igencsak jöhetne,hisz régi kiszemelt és valljuk be jövőre nézve jól jönnek a magabiztos védők.
De nem is Wenger lenne ,ha nem azt mondaná,nincs szükség igazolásra,pedig én igencsak egy csatár ban gondolkoznék,aki nem más mint Henry,nem tudom,Henry miként vehető kölcsön vagy hogy van a szerződése,de Persie nek nincs igazán méltó cseréje.
NA jó sok minden kiderül decemberig,de annyi a lényeg,ha a csapat továbbra is így játszik be kell biztosítani,mert Sagna is egy nagyon buta sérülést szedett össze ami igencsak előfordulhat máskor is .
A lényeg,h ne legyenek januárra újabb hosszú sérülések.
Henry visszaszerzése a jövőben,pedig akkora bomba business lenne a klubnak,hogy az hihetetlen,mez eladásból vissza jönne az ára szerintem rövid idő alatt.De hát ez az arsenal sosem nézi a szurkolókat.
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Rossz hírhez írtál :D Addig fogok neked beszólogatni, amíg rá nem jössz, hogy gáz, amit a legtöbbször csinálsz. Az a poén, hogy nem csak én szólok be. És mégse...
12 éve
Törölt felhasználó
Sztem az nem Kosi hibája volt. Mit kellett vna tennie? Befutni középre? Ott volt már Merte, nem gondolhatott arra, hogy összeesik az a hatalmas torony. Tényleg volt 1 pár hibája, de a teljesitményét nem nevezném rossznak, egyedül a támadásokat nem tudta annyira segíteni, mint kellett volna
12 éve
Törölt felhasználó
Koscielny azért nézett be szélen dolgokat, de bődületes nagy hibáket nem vétett. Például Norwich góljába benne volt Koscielny csak kocogott Morison mellett simán elvitte melette.

http://www.dailymotion.com/video/xmg1zn_norwich-1-vs-2-arsenal-barclays-premier-league_sport 0:35től
12 éve
fecc04: minek kell belekötnöd a hozzászólásomba?? egy szóval nem mondtam hogy lekéne igazolni......azért jegyeztem meg mert nekünk is volt 2 olyan játékosunk akik így jártak hogy eltörték a lábát!!

Szólj hozzá