Az Arsenal a Norwich elleni győzelemmel immáron, zsinórban az ötödik győzelmét könyvelte el. A kapitány a legjobb négybe kerülést tűzte ki, mint reális célt.

Van Persie idei statisztikája félelmetes. A mai duplájával a kanárik ellen a 31. gólját szerezte ebben a naptári évben. A kapitány Steve Morison korai góljára duplán válaszolt, ahol Mertesacker hibázott egy hatalmasat. A holland az örömét fejezte ki az újabb győzelem után.

Ez egy nagyon örömteli eredmény. Tudtuk, hogy a Norwich kemény játékot játszik, hiszen a szezonban sokszor játszottak már jól. Tudtuk, hogy nehéz feladat lesz, de jól játszottak. - mondta Van Persie aki a sok kihagyott helyzetre is kitért.

Azt hiszem túl sok lehetőséget hagytunk ki, így csak magunknak nehezítettük meg a dolgunkat. Szerettem volna még egy gólt lőni. Volt négy vagy öt esélyem, de két gólt lőttem ami rendben van.

 Ezután kitért a szezon céljaira is, ahol elsősorban a legjobb négybe kerülést tűzte ki célul.

 "Célunk, hogy a legjobb négyben végezzünk. Biztos vagyok benne, hogy el tudjuk érni ezt."

A mai győzelem után a csapat másik vezéregyénisége Thomas Vermaelen is megszólalt, amiben ő is a kihagyott helyzeteket emelte ki. 

"Hátrányban voltunk és nehéz volt, hogy ezt az eredményt hozzuk. Úgy éreztem, hogy a kezdeteknél rontottuk el. Az elején nagyon sok esélyünk volt, mielőtt gólt lőttek. Biztos voltam benne, hogy meg tudjuk fordítani a meccset." - zárta a nyilatkozatát Vermaelen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
Jó rendben igazatok van :)
12 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal! Pontosan ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Laci14: Nem nem! Maradjunk csak a realitás mezein.Jelen állás szerint a csapat egy megvalósítható célt tűzött ki ,majd ha lőtávolon belül leszünk az aktuális éllovashoz képest ,akkor beszélhetünk 1.helyről! Go Gunners!!
12 éve
Törölt felhasználó
Rossz szavak nem az első négy az első hely a cél hogyha így fojtatjuk én azt mondom odaérhetünk az első helyre csak nehogy megint hullámvölgybe kerüljünk és ne sérüljön le RVP illetve Verma és nem lesz gond főleg ha Sagna és Wilshere visszatér már előre félhetnek :D
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is oda érhetünk a top-be ,de még a dobogóra is!jelenleg csak a city és a spurs mutat jobb formát mint mi,szóval minden esély meg van rá!

Szólj hozzá