A tavaly feljutó kanárik nagyon jó úton haladnak a bentmaradás felé, hiszen több nagycsapatot is megszorongattak már, s szombaton Arséne Wenger gárdáját sem szeretnék, ha távozna mindhárom ponttal.

Habár a Norwich City legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyet nyert, nem számíthat könnyű mérkőzésre az Arsenal, akik ezzel szemben legutóbbi négy mérkőzésüket (Sunderland, Stoke, Chelsea, West Brom) kivétel nélkül sikerrel abszolválták.

A hazaiak azonban a legutóbbi 11 Carrow Road-on rendezett Arsenal elleni mérkőzésből egyet sem nyertek meg. Viszont a vendégek nem remekelnek idegenben ebben a szezonban, legelső győzelmük a Chelsea elleni 5-3 volt, s a többi 11 idegenbeli mérkőzésükön is csak egy mérkőzésen tudtak kapott gól nélkül levonulni a pályáról.

Paul Lambert menedzsernek nem kell új sérültekkel számolnia, Vaughan, Whitbread illetve Ward hagyja ki a szombati mérkőzést. A másik oldalon már nem ilyen rózsás a helyzet. Carl Jenkinson és Kieran Gibbs is hoszabb távra kiesett a nemzetközi szünet során. Jenkinson és Sagna sérülése következtében elfogytak a jobb hátvédek, így Johan Djourou lehet a 'vészmegoldás'. A másik lehetőség Laurent Koscielny, akit így középen Per Mertesacker helyettesíthet.

A nagy visszatérő Abou Diaby lehet, aki nagyon régóta sérültlistán volt, azonban a hétvégén már ott lehet a kispadon, s ha a 'Professzor' úgy tartja, akár pályára is léphet egy pár percre. Szintén visszatérhet Marouane Chamakh, aki továbbra sem találja a góllövő cipőjét.

Várható kezdőcsapat: Szczesny - Djourou, Koscielny, Vermaelen, Santos - Song, Ramsey - Walcott, Arteta, Gervinho - van Persie

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (151)

12 éve
Törölt felhasználó
Ez a Dowd melyik meccset nézi??? :roll:
12 éve
Törölt felhasználó
várjatok összedobok egy MatchPubot, bonjcsab valszeg alszik. Na 2 percet kérek.
12 éve
Törölt felhasználó
remélem Wenger leordítja a fejüket a szünetben. a 2. félidőben ha úgy játszunk mint az első 20 percben, akkor nem lesz gond. "mindössze" a helyzetkihasználáson kell javítani
12 éve
Törölt felhasználó
A drága digi kommentátor: Nászri, Nászri, jaj elnézést, Ártéta :D

rá 5 perccel az arsenal fanok...


lálálá sámír júrókát, júrókát, számír júróókááát :D

Szólj hozzá