A mai napon egy pozitív szempontból érdekes képet töltött fel Andre Santos a Twitter csatornájára, amelyen a brazil játékos az Arsenal legendájával, Thierry Henryval pózol a colney-i edzőpont öltözőjében. Mivel a francia csatár atlétában volt, hamar szárnyra kaptak a találgatások, hogy mit keresett Henry az Arsenalnál - amelyre Arséne Wenger adott választ.

"Thierry ma együtt edzett a csapattal. Természetesen az ő esete picit más, neki nem kellett bizonygatnia, hogy milyen jó játékos. Ő is szinten akarja tartani magát az MLS téli szünetében, és élvezi, hogy mindezt az Arsenalnál teheti meg." - mondta Wenger fülig érő szájjal az Arsenal hivatalos csatornájának.

"Otthon érzi magát, és természetesen mi is örömmel látjuk őt itt. Közösen vettük fel egymással a kapcsolatot, az ő személye mindenkinek sokat jelent a pályán. Egyszerűen nem tudta megtenni, hogy nem gyakorol az MLS téli szünetében, nagyon sikerre éhes, utál veszíteni. És még mindig nagyszerű játékos."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

12 éve
Törölt felhasználó
Arteta az rossz példa volt, mert Henry éveken át szívatta az Evertont, de a lényeg lejön belőle
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Artetátanak nem is kell löket ! :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ebben a lelkizésben sem nagyon hiszek, hogy "Henry majd tanítani fogja Chamakhot" . Pusztán a jelenléte adhat egy kis pluszt, de csak azoknak akik már régóta a csapat tagjai és tapasztalták h ki ő. Pl: Walcott, RvP, Sagna, Song.

Kétlem, hogy mondjuk Arshavinnak vagy Artetának adna valami löketet a jelenléte.
12 éve
Törölt felhasználó
Ericsson értem! Mindenesetre már az is a játékosok hasznára válhat ,hogy a csapattal edz .Elsősorban Chamakhba kellene egy kis lelket öntenie :D
12 éve
Törölt felhasználó
Az a gond vele, hogy csak márciusig tudnánk kölcsön venni. Az MLS szezon rajtját nem fogja kihagyni, mert nem fogja engedni a RedBull vezetőség. Ha kölcsönbe érkezne akkor az egész második félidőre érkezne, mert csak így 2 hónapra nem fogja leigazolni Wenger.

Szólj hozzá