Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az Arsenal az idei évre sokat komolyodott a pályán, ami meglátszik az ágyúsok eddigi teljesítményén is.

Az elmúlt szezonokban nem egyszer láthattuk, hogy az Arsenal egy mérkőzés alatt is képes komolytalanná válni, s eltékozolni bármilyen nagy előnyt. Ennek az egyik legékesebb példája az előző szezonban, az idegenben lejátszott Newcastle elleni meccs, amikor is az Arsenal a félidőig négy gólós előnnyel rendelkezett, a végeredmény viszont döntetlen lett.

Wenger szerint azonban ezen a tényezőn változtatott a csapat, s most már sokkal inkább komolyabban veszik a feladatokat.

"Azt gondolom, hogy sokkal inkább kézben tartjuk a dolgokat, s nem könnyelműsködünk egyetlen helyzetben sem." - mondta Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Előnyben nem erőltetjük feltétlenül a támadásokat a védekezés kárára, sokat komolyodott a csapat ilyen téren. A West Bromwich Albion elleni meccsükön is több góllal vezettünk, de mindvégig higgadtak maradtunk. A minőségi, magabiztos munka mellett most már komolyabbak is vagyunk."

A taktika egyelőre működik, hiszen az Arsenal az elmúlt 11 meccsből 9-et megnyert, s mindössze egyet veszített el.

"Az a fő célunk, hogy továbbra is rendezetten, jól koncentrálva játsszunk. Továbbra is van még hová fejlődnünk, s bár egyelőre jó úton haladunk, továbbra is boldoggá kell tennünk a bennünket támogatókat." - tette hozzá a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
még egy extra Arsenal poszter ,de még nem vettem meg ,majd ha megyek melózni.am nézd meg nyugodtan a képes sport facebook oldalán a tartalmat.
12 éve
Törölt felhasználó
megtudnátok mondani hogy mien poszter van a KS-ben?egy veermalen és még?
12 éve
Törölt felhasználó
cesc90! igen ,holnap már kapható az új szám! a facebookon is írták.
12 éve
Törölt felhasználó
Holnap lesz KS?? Nem szoktam venni, nem tudom mikor van lapváltás. Asszem szerdán ugye?
12 éve
Törölt felhasználó
arsenalfan25 veszem megfele Én is!! :D

Szólj hozzá