Arséne Wenger szerint az átigazolási időszak utolsó két napján érkező öt új játékos kicserélte az öltözőbeli hangulatot az Arsenalnál.

Egy nehéz szezonkezdést követően Wenger még az utolsó előtti pillanatban kapcsolt, s öt új játékossal, név szerint Mikel Artetával, Andre Santosszal, Per Mertesackerrel, Yossi Benayounnal és Park Chu-Younggal erősítette meg az Arsenal keretét. Az új érkezők két-három nappal az érkezésük után új lendületet adtak a csapatban, és maga az öltözői hangulat is teljesen átszellemült - véli a francia menedzser.

"Továbbra is fenntartom, hogy az összes új érkező játékosunk minőségi erősítése volt a csapatnak." - mondta Wenger.

"Mindannyian remek igazolások, akik új dolgokat, új színt hoztak a csapathoz - ez pedig kulcsfontosságú volt. Annyira céltudatos játékosokról van szó, hogy szinte két-három nappal az érkezésüket követően az egész öltöző átszellemült."

Az öt új játékos közül talán jelenleg Yossi Benayoun az, aki egyelőre a vártnál kevesebb szerephez jut, de Wenger úgy véli, hogy hamarosan az izraeli középpályás is megmutathatja, mit tud.

"Yossi remekül dolgozik az edzéseken. A szezon nagyon hosszú, biztos vagyok abban, hogy ő is ki fogja venni a részét a csapatmunkából, én például biztos vagyok abban, hogy Yossi az egyik kulcsjátékosunk lehet. A szezon bizonyos pontjainál a tapasztalata aranyat érhet majd."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
nagy fricska volt a médiának és a a szurkolóknak az utolsó napon történő igazolásai:D és tényleg remek teljesítményt nyújtanak...
12 éve
Törölt felhasználó
És ez meglátszik a pályán is! Az utóbbi hetekben a csapat jó teljesítményt nyújt ,ugyanakkor nem szabad hátradőlni ,mert ez az a bajnokság ahol egyik pillanatról a másikra jöhet egy-egy pofon!

Szólj hozzá