A korábbi holland edző Van Basten egy jó kapcsolatot ápol Van Persievel és Arséne Wenger mellett ő ismeri jobban a legjobban a labdarúgásban. A legenda honfitársáról beszélt.

Van Persie soha nem fogja elhagyni az Arsenalt, ő hozzájuk tartozik. Nincs másik klub amelyikben jobban élvezné a játékot mint az Arsenalban és a focit se fogja már annyira élvezni ha elhagyja a csapatot.

Robin nem hagyja el az Arsenalt. Nem lehet összehasonlítani a helyzetet az Ajaxxal. A nagy különbség az, hogy Robin már világklasszis egy klubban.

 

Robin már 6 éve van Londonban. Abban az időben nem tudott sokat segíteni, amikor az Arsenal nem nyert semmit. Sokat változott a hat év alatt a Premier Leaguéban.

 A holland ezután a riválisokra is kitért pár szó erejéig.

 

A Chelsea egy nagy klubbá vált ami jelentős pénzügyi forrásokkal rendelkezik. A Manchester City is egy nagy csapattá vált, gazdagabbá mint bármely más klub a világon. A Manchester United és a Liverpool is nagy anyagi forrásokkal rendelkezik az amerikai tulajdonosuk által. Ez az összeg ami a klubokba áramlik, hihetetlen.

 

Az Arsenal másképp működik. Csodálom őket és még mindig úgy gondolom, hogy az Arsenal a legjobb klub Angliában.

 

A Man City és a Chelsea soha nem fog olyan osztályt és stílust képviselni mint ők. Nekik van a legcsodálatosabb stadionjuk. Van egy szép stílusuk és egy szép mezük. Minden szemponból úgy gondolom, hogy az Arsenal a legjobb foci klub a világon.

 

Ez az a klub, ahova Robin tartozik.

-zárta szavait Van Basten.

 


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

12 éve
Törölt felhasználó
És tudjuk ,hogy a szarkák is jobbak mint a akkori Arsenal! Demba Ba is sokkal jobb mint Henry.( csak viccelek). Egyébként nem érdemes ilyen -olyan híreken fennakadni ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Elolvastam a cikket... mit ne mondjak teljesen kihoztak a sodromból! :coolgrin:
Asszem eljött az idő, hogy a jelenlegi keretünk felszívja magát a shopping city ellen és mindkét meccset behúzza, de nem csak szimplán megnyerje a találkozókat, hanem döngöljék a földbe ezeket a pénzéhes majmokat!!!
GO GUNNERS! Arsenal till I die! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Nah elolvastam én is. Vicc az egész... Egyedül Lehmann-Hart összehasonlítás állja meg a helyét, de még itt sem lehet kijelenteni, hogy Hart jobb, egyszerűen Lehmann szórakozottabb volt és ez néha meg is látszott. De a többi??? Hogy merik egy lapon említeni a CSAPATOT ezekkel a pénzéhes majmokkal? De 3 olyan felháborító dolog van, hogy majdnem "elsírtam" magam amikor olvastam. Kolo Toure- Kompany. Ki a tököm ez az ember? Sehol sincs az akkori Touréhoz. Ljungberg- David Silva?!?!?!?! Ezt ugye ők sem gondolták komolyan... Bergkamp- Agüero? WTF. Nah inkább megyek aludni, mert ilyen későn nagyon fel***ta az agyam.
12 éve
Törölt felhasználó
Szégyen ,hogy ennyire lenézik az "érinthetetleneket". Majd akkor beszéljenek amikor tényleg teljesítik ezt. Amire biztosan nem lesz példa ugyanis legutóbb a QPR-től is majdnem kikaptak. Kikapnak majd nem is egyszer. Csak most mindenki úgy oda van a zsoldosokért ,mert összevásároltak egy csapatot. Grat a szakértőknek akik ezt összeállították. Tényleg csak egyesével nézzék meg ,hogy a játékosok mit tettek le az asztalra és rájönnének ,hogy 11 ágyús mindenben leverné a 11 zsoldost. Egyre jobban gyűlölőm őket, pedig ezt eddig még csak a Barca tudta elérni nálam.
12 éve
Jól van, TalkShite...

Szólj hozzá