Jack Wilshere, a West Bromwich Albion elleni bajnokit követő interjújában megígérte, hogy sosem fogja elhagyni az Arsenalt a karrierje során.

A 19 éves középpályás jelenleg egy súlyos sérülésből lábadozik, ám természetesen már a visszatérésen gondolkozik az Arsenal ifjú titánja. Az angol játékost frusztrálja a sérüléséből fakadó tehetetlenség, de reméli, hogy a jövőben kárpótolhatja az Arsenal szurkolóit.

"Nagyon lassan megy a gyógyulásom, természetesen nagyon frusztrált vagyok emiatt. Elvileg december közepén térhetek vissza edzeni, de majd meglátjuk, hogyan haladnak a dolgok. Ezután már csak a menedzseren fog múlni, hogy mikor nevez újból a csapatba." - mondta Wilshere a WBA elleni meccset követő interjújában.

"Már csak azért is bánt a dolog, mert tavaly nagyon jó irányban haladtak a dolgok, megvertük például a Barcelonát is, többek között. Sajnos azonban ismét trófea nélkül sikerült zárnunk az idényt, ami nagy csalódás volt főleg azok után, hogy hogy álltunk februárban. Már csak emiatt is nagyon vártam volna az idei szezont, hogy kiküszöböljük a csorbát, erre összeszedtem egy sérülést, ami ráadásul rosszabbul gyógyult a vártnál." - tette hozzá.

A csapat azonban szerencsére egyelőre Wilshere nélkül is hozza a formát, ami nagyon fontos volt a pocsék idénykezdés után. Ez persze nem kerülhette a középpályás figyelmét sem.

"Úgy tűnik, hogy egyre jobbak és jobbak vagyunk. Rossz szezonrajtot csíptünk el, ezt mindenki tudja,ugyanakkor a menedzserünk remek munkát végzett, s néhány új játékos igazolásával ismét egységbe foglalta a csapatot. A West Brom elleni teljesítményünk talán az idén látott legjobb volt. Úgy passzolgattunk, mint fénykorunkban, ez is mutatja, hogy jó úton haladunk."

Wilshere az interjújában a riporter arra a kérdésére, hogy megtudná-e ígérni az Arsenal szurkolóinak, hogy az ágyúsokkal marad-e az egész karrierje során, így felelt:

"Igen, persze. Kilenc éves korom óta az Arsenal játékosa vagyok, és megtanultam szeretni ezt a klubot. Már itt voltam, amikor még Vieira is a csapatnál volt, vagy Bergkamp, vagy Fabregas, tőlünk lestem el a futball rejtelmeit. A jövő pedig ígéretesnek tűnik, van egy pár olyan remek játékosunk, mint Aaron Ramsey, Kieran Gibbs, s remélhetőleg mi is tudunk majd valami különlegeset alkotni. Imádom ezt a klubot, s a közös jövő részese is akarok lenni." - mondta Wilshere.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Imádom ezt a kölyköt! Tényleg példamutató, amit csinál a pályán és azon kívül is. Ilyen játékosokra lenne szüksége nemcsak ennek a csapatnak, hanem az egész futballnak. Igazi legenda lehet ebből a gyerekből, egy példakép! :)
12 éve
Törölt felhasználó
ricsóó! Mondj még (: Cesc szájából ez sosem volt készpénz, mivel ő nem csak, hogy nem saját nevelés, de haza is vágyódott, sosem hittük azt, hogy ő mindig itt maradhat. Henry pedig nem hazudott, egy legenda, az ő száját valahogy így hagyta el ez a kijelentés: "A szívem örökké az Arsenalé", vagy valami ilyesmi.
12 éve
Törölt felhasználó
Az egy dolog ,hogy ezt mondták ,de nem szó szerint értették. A szívükben örökké ágyúsok lesznek. Nézzétek meg Henry-t mai napig oda van meg vissza a klubbért, de ettől függetlenül már nem itt játszik,mint ahogy Fabre sem.
12 éve
Törölt felhasználó
"Életem végéig Arsenalos szeretnék maradni!" By : Fabre....Henry: életem végéig Ágyús leszek 2006 nov... mondjak még??:D
12 éve
Törölt felhasználó
Wilshere igazi ágyús, saját nevelés, él-hal a csapatért és még csak 19 éves. A csapat szempontjából, illetve úgy gondolom a siker szempontjából is fontos a saját nevelésű játékosra valamelyest építeni, mert ők képesek azt a plusz küzdeni akarást megvalósítani a pályán, mint mondjuk bárki más. Ezért gondolom, hogy lassan Lansbury ideje is eljöhetne, ő is még csak 21 éves, de szerintem meg van benne az, ami később az első csapathoz segíti őt is.

Szólj hozzá