Az Arsenal szakvezetője, Arsene Wenger kitartott filozófiája mellett, miszerint a jobb eredmény érdekében keményen kell dolgozni és minden jel arra utal, hogy játékosai jó munkát végeztek. A tegnapi mérkőzést kényelmesen nyerték meg 3:0-ra, begyűjtve így egy újabb győzelmet.

A gólok melyeket Robin van Persie, Thomas Vermaelen és Mikel Arteta szereztek, eredményezték az Ágyúsok számára az újab három pontot, továbbá ezáltal az Észak-Londoniak gólkülönbsége pozitívvá alakult.

Úgy néz ki a csapat rálépett a megfelelő útra, de Wenger szerint van még mit tenni.

A francia szakvezető a következőket mondta:

Véleményem szerint elég sokat javultunk bizonyos helyzetekben, de még tökéletesítenünk kell ezeket, amire még van időnk.

Mindig azt mondom, térjünk erre vissza Decemberben. Természetesen nem vagyunk már azon a szinten amin egy hónappal ezelőtt álltunk, de van még mit fejlődnünk.
Összességében, ezen a találkozón sikerült elérnünk az előre kitűzött célunkat - Uralni a mérkőzést! - és teljesen kezünkben tartottunk mindent.- tette hozzá Wenger.
A játékosok hozzáállása megfelelő volt az első pillanattól az utolsóig, jól dolgoztak együtt. Ez a csapat egyre jobbá és jobbá akar válni, ami jelen esetben a legmegnyugtatóbb dolog.

Robin van Persie ismét oroszlánrészt vállalt a győzelemből, sőt mitöbb néhány ember szerint nélküle ez nem is sikerült volna, hiszen a kapitány szerzett egy gólt majd kettőt előkészített. Wenger a mérkőzés után 'Világklasszis'-nak nevezte a holland támadót.

"Jelenleg nagyon nehéz megállítani. Ma nem csak egy egyszerű csatár volt aki a gólszerzésre koncentrál, hanem gondoskodott mindenről. Ez az amit én szeretek egy csatárban. Világklasszis.- folytatta a mester."

Vermaelen duplázhatott volna a mérkőzésen, de a második félidőben centikkel fejelt a kapu mellé.

Wenger elégedett volt a belga védő teljesítményével és szintén örült a Carl Jenkinson által mutatott játéknak, továbbá külön dícsérte Thomast, hogy felkerült a góllövőlistára.

Erről így nyilatkozott:

Szeretem az olyan középhátvédeket akik nem jönnek zavarba a kapu előtt és képesek betalálni - Ami tetszik még, hogy a csapatomban mindenki képes gólt szerezni!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (124)

12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220-nál a kulcsszó... ÁTIGAZOLÁS??? :D Behalok rajtad :D
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenal1220:Nem szeretem Én se a Barcát,de hidegen hagy az elért eredményük.Mivel az a LA Liga ,mi pedig a PL.-ben vagyunk!!
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem csinál 1 vidit Di Nataleről és az udinese mezére ráhackeli a miénket :D
12 éve
Törölt felhasználó
vagy legalább csak azt mondjátok el, hogy honnan tudjátok azt amit mi nem?
12 éve
Törölt felhasználó
batti, akkor mondd, meg miaz?:D Egyébként november elején, válogatott szünetek közben tényleg biztos nem fog nagy dolgot mondani ericsson, de a titkolózással engem meg lehet őrjíteni:D

Szólj hozzá