Az Arsenal csatára Robin van Persie nyerte a Barclays Hónap Játékosának járó díjat októberben. A holland csatár az elmúlt 3 mérkőzésén 7 gólt lőtt, így joggal érdemelte meg a díjat.

Az idei évben a Barclays Premier Leagueben 27 mérkőzésen 28 gólt lőtt és az ő érdemének köszönhetik az ágyúsok, hogy a rossz szezonkezdet után már a hetedik helyen állnak.


Van Persie teljesítette a kitűzött célját, így ő lett az első játékos aki az idei évben elérte a ligában a 10 gólos határt és nyerte meg a hónap játékosa címet. Az Arsenal kapitánya vezette győzelemre a csapatát a Sunderland éa a Stoke City elleni mérkőzésen, ráadásul a Chelsea ellen mesterhármast ért el. Ennek tükrében biztosan állíthatjuk, hogy jogosan nyerte el a címet.


Az Arsenal kapitánya a mai meccs előtt veheti át a díját Kevin Walltól, a liga egyik jeles tisztviselőjétől, ami a pályafutása szempontjából a harmadik. Az elsőt 2005 novemberben, a másosikat pedig 2009 novemberében nyerte meg.  Bónuszként 1000 fontot is kapott, amit jótékony célra ajánlhat fel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Szép teljesítmény ,csak így tovább! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
gonka te egy állat vagy :D:D
Gratula Robin , csak így tovább!
12 éve
Törölt felhasználó
gonka te meg az "év képe" díjat nyered meg :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Legyen idén gól király én azt mondom. Minden meccsen rúgja meg az 1-2 gólját. :)
Go Gunners!
12 éve
Törölt felhasználó
Nem is volt kérdés. Csak így tovább! Ma is legalább 2-t. GO PERSIE! GO ARSENAL!!!

Szólj hozzá