Arsene Wenger megfontolja a középhátvéd párosítás egyensúlyát mielőtt nevezné a csapatát a hétvégére.

A franciának most már nagyon sok opciója van a védelemben, mivel Thomas Vermaelen, Johan Djourou és Sebastian Squillaci is egészségesek, hogy megküzdjenek a szezon eddigi párosításával, Laurent Koscielny és Per Mertesacker-rel.

Wenger pihentette Koscielny-t a hétközi Marseille elleni Bajnokok Ligája találkozón, azonban Laurent a második helyen végzett a klub hivatalos 'Hónap játékosa' szavazásán és törekszik a csapatba való visszakerülésére a West Bromwich Albion ellen. A menedzser gondosan megfontolja a kombinációkat.

Az egyensúly életbevágó.

- mondta az Arsenal Player-nek.

Hogy korrekt legyek azt kell mondjam, mind a hárman játszhatnak egymással. Koscielny és Vermaelen tudnak együtt játszani és Mertesacker is tud Vermaelen-nel és Koscielny-vel is. Ez egy kis lehetőséget ad számunkra a rotálásra ha szükség van rá, vagy ha a játékosok fáradtak.
Ideális esetben Vermaelen fog a középhátvéd párosítás bal oldalán játszani. Azonban Koscielny is tud ott játszani, szóval sok lehetőségünk és jó egyensúlyunk van ezen a téren. Úgy gondolom, mind a három játékos játszhat jelen pillanatban és még mindig ott van nekünk Djourou és Squillaci is.
Az emberek azt akarták tőlünk, hogy vásároljunk középhátvédet és most hirtelen rengeteg van belőlük.

- zárta szavait. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (46)

12 éve
Törölt felhasználó
Személyes véleményem, hogy örömmel töltene el, ha holnap a Koscielny-Vermaelen kettőst láthatnám védekezni. Ahogy ők űzik ezt a "műfajt", hát... finoman fogalmazva is tanári. Kár, hogy nagyon ritkán állnak össze, mert amikor őket együtt láthattuk, akkor az egyikőjük vagy megsérült, vagy kipontozódott (tavaly pl. Koscielny a Pool ellen). Várom a holnapi meccset.
12 éve
Törölt felhasználó
Igazi egyensúly már Henry és Vieira távozása óta nincs a csapatban.
Én annyit javasolnék Wengernek,hogy teljesen fölöslegesek ezek a nyilatkozatok,mert ezek mind hiába,ha jön egy nagy zakó és utána megint kikapunk mindenkitől,ne legyen ez,de az esély ugyanúgy meg van rá mint az elmúlt években.
De úgy legyen ,hogy Verma személyében megfelelően lesz irányítva a hátsó alakzat,ő benne nagyon hiszek és az egész védelmünkben kivéve Djorou-t és Jenkinson-t ,egyik sem klasszis még most sem,Carl-nak még van ideje ,de Djorou néha nagyon benézi a dolgokat.
12 éve
Törölt felhasználó
Nem értem honnan vesznek ennyi pletykát.. Sztem kisebb baja is nagyobb annál, hogy igazoljon. először oldja meg Persie szerződéshosszabbítását, aztán keresgéljünk tovább.
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Wenger már a Tevez ,Götze kettős leigazolása után is szívrohamot kapna, hogy ennyi pénzt kell költeni. 🐍
12 éve
Törölt felhasználó
Kár ,hogy kacsa. De azért ha jönne Tevez és Wenger megnevelné akkor jól jönne a csapatba. :)

Szólj hozzá