Theo Walcott, az Arsenal fiatal angol szélsője szerint igazságos eredmény született a keddi, Marseille elleni BL-meccsen.

A gólnélküli döntetlen minden bizonnyal nagy csalódást jelentett az Arsenal rajongóinak többségében, főleg a múlt hétvégén aratott 5-3-as győzelem után, a Chelsea ellen. Az ágyúsoknak a keddi mérkőzésen is volt helyzete, hogy hozzák a három pontot, ezúttal a Bajnokok Ligájában, ám valamennyi sansz kihasználatlanul maradt. A Marseille ezzel szemben, bár támadgatott is, jól védekezett, jól állták a sarat az angol csapat játékosaival szemben, s már csak emiatt is gondolja úgy Walcott, hogy a döntetetlen igazságos eredmény volt mindkét alakulat számára.

"Ez a meccs már a kezdetektől fogva sem volt egyszerű. Lehet, hogy a rajongóink többet vártak tőlünk a hétvége után, de a Marseille nagyon erős ellenfelünk volt. Kár, hogy nem sikerült gólt szereznünk a lehetőségeinkből, de ilyen is előfordul. De szerencsére vannak pozitívumaink is, például az, hogy sikerült kapott gól nélkül hoznunk a meccset." - mondta Walcott a mérkőzést követően.

"Kijár az elismerés a Marseille-nek is, jól tették a dolgukat, a pálya minden szegletén nagyszerűen játszottak. Néha pedig mi küzdöttünk ellenük, de sajnos nem játszhatunk mindig úgy, mint a hétvégén. Ameddig viszont nincs belőle baj, nem veszítünk, addig talán nincs is nagy gond." - tette hozzá.

Walcott azt is kiemelte, hogy az Arsenalnak még van hová fejlődnie, de ehhez bármilyen fair trükköt képesek bevetni, például, hogy bekkelős, csúnya játékkal csak 1-0-ra hoznak majd mérkőzeseket.

"A csoportkörben csak az a fontos,hogy továbbjussunk, az nem számít, hogy hogyan játszunk, csak a pozitív eredmény a fontos. A döntőben már senki sem fog arra emlékezni, hogy milyen csúnya játékkal értünk el odáig. Nyilvánvaló azonban, hogy odáig még fejlődnünk kell, s a hétvégén már megint egy bajnoki jön, szóval nincs időnk a Bajnokok Ligájával túl sokat foglalkozni."

"Nincs egy fölösleges másodpercünk, készen kell állnunk a szombati bajnokira mind fizikailag, mind mentálisan is. Annyit kell tennünk, hogy úgy folytatjuk, ahogyan eddig játszottunk, mert mondanom sem kell, mindannyian élvezzük a jelenlegi formánkat és stílusunkat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
fecc04: Szavaztam! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
SZAVAZÁS! A hónap játékosára, Van Persie személyében... Bár azt hiszem nem kérdés (:

http://www.premierleague.com/page/Home/0,,12306,00.html (az oldal alján)
12 éve
A WBA ellen kötelező a 3 pont, és remélem, hogy ezt a bajnokit végre kapott gól nélkül hozzuk.
12 éve
Gabee19! Hát, nem tudom, de melyik meccsen láttál olyat, hogy a 16-oson kívül megeresztünk egy távolit :D
12 éve
Törölt felhasználó
A távoli lövéseket nagyon hiányoltam tegnap. Ha nem megy kipasszolva akkor lőjjenek már távolról.

Szólj hozzá