Matthew Le Tissier-t tartják a valaha volt legjobb olyan futballistának, aki soha semmilyen trófeát nem nyert csapatával. Ez a csapat a Southampton volt ahol Le Tissier 16 élvonalbeli szezont húzott le. Ő az egyetlen játékos aki több mint száz gólt lőtt az angol élvonalban.

Az angol legenda egy friss nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon szereti Robin van Persie játékát, de az Arsenal nélküle középcsapat, akik tegnap este döntetlent játszottak a Marseille csapatával.  Ezt Le Tissier nem hagyta szó nélkül.

 

Van Persie egy hihetetlen játékos, de nélküle az Arsenal egy egyszerű középcsapat. Nem több mint egy egyemberes csapat.

-mondta Le Tissier

 

Nem kétséges, hogy tegnap Van Persie sokat tett hozzá a csapat beállásához, de Le Tissier figyelmen kívül hagyja, hogy a csapat védelmében egy olyan ember van mint Thomas Vermaelen, aki a liga legjobb hátvédjei között van. Továbbá azt is, hogy a kapuban van egy Wojciech Szczęsny, aki mindössze 21 éves és a legtehetségesebb kapusok között van.

 

Nem szabad szó nélkül hagyni a csapat francia jobbhátvédjét sem. Tavaly és az azt megelőző három évben is Sagnát választották a Premier League  legjobb jobbhátvédjének. Koscielny mellett sem lehet szó nélkül elmenni, hiszen nem mindenkinek a kedvence, de a teljesítménye arra utal, hogy az elkvöetkező években a csapat kulcsjátékosa lesz.

Végül Jack Wilsheret is meg kell említeni, aki az előző idényben második helyen végzett az év fiatal játékos díjban, valamint a következő Angol szupersztár lesz. Ez minden, csak nem középszerű.

 

A szezont az Arsenal rosszul kezdte, de Arséne Wenger legényei az elmúlt időszakban bizonyítottak, így felmerül a kérdés, hogy a kapitány nélkül vajon tényleg középszerűek vagyunk ?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

12 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem egy BATE-val x-eltünk
12 éve
Törölt felhasználó
Eriksen szerintem már több mint tehetség. :)

Ezt találtam a Remy-s cikknél. :D :D
Arshapatya "tollából" származik:
"Remy jobb mint Chamakh??
na ne.
nem kell nekünk Remike."

Ezt már szerintem ő se így gondolja. :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
en is neztam az ajax meccset es en is vegen azon gondolkoztam hogy wenger miert nem vette meg meg...hihetetlenul tehesteges.
12 éve
Törölt felhasználó
Ahh mar a faszom tele van azzal hogy minden evben van egy olyan jatekos akik nelkul mindenki azt hiszi elvesznenk. Tavaly fabregasrol mindak ezt, azoltt henryrol most met persierol.. Nem birjak felfokni hogy mi mindig potolni tudtuk az elvesztett jatesainkat...olyan mintha ezek elveznek baszogatni az arsenal szurkolokat...
12 éve
Törölt felhasználó
ennyi lenne a véleményem : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

U.i.: köszönöm a figyelmet :D

Szólj hozzá