Laurent Koscielny a francia Le Parisien lapnak elárulta, hogy úgy érzi, soha nem volt még jobb formában, mióta professzionális játékosnak tudhatja magát.

Az Arsenal 26 éves védőjére ebben a szezonban aligha érkezhet panasz, ugyanis Thomas Vermaelen sérülésével immáron kijelenthető, hogy alapemberré nőtte ki magát a csapat kezdőjében, amelyet a remek statisztikái is igazolnak - hiszen nincs olyan meccs, hogy ne ő teljesítené a legtöbb szerelést, vagy közbelépést.

Azzal pedig ő maga is egyetért, hogy jelenleg a legjobb formájában játszik.

"Úgy érzem, hogy életem legjobb formájában játszok. Szerintem nagyon sokat fejlődtem az elmúlt évekhez képest, ugyanakkor még mindig nagyon sokat foglalkozom az alapokkal, a labdatartással, vagy a passzokkal. Ezen kívül szigorú vagyok magamat illetően." - mondta Koscielny.

"Azt gondolom, hogy a játékomhoz többé nem tartozik hozzá a sorozatos szabálytalankodás, és annyi lapot sem kapok már, mint mondjuk tavaly, amikor hozzá kellett szoknom az angol ligához. Ezen kívül úgy érzem, hogy megszoktam azt a nyomást, amely egy nagy klub játékosán van." - tette hozzá a francia.

"A Chelsea ellen nyújtott teljesítményem talán életem legjobbja volt, bár a Barcelona elleni mérkőzést is nagyon élveztem. Szerencsére sikerült nyernünk is, ami nagy löketet adhat a csapatnak, ami pedig magamat illeti, én úgy érzem, hogy még tudok hová fejlődni."

A francia védő kitért a csapata jelenlegi teljesítményére is.

"Új csapatszellem van a klubnál: mindenki nagyon egységes és mindig egymásért küzdünk. Nagyszerű dolog az például, hogy nálunk nem csak a négy védő, de mindenki visszazár védekezni. Azt pedig elmondhatjuk, hogy az összes új igazolás jól beilleszkedett a csapatba és a játékstílusunkba."

"Végre megjött a higgadtságunk is. Még akkor is tudtuk, hogy nyerni fogunk ,amikor a Chelsea pont a féldiő előtt szerezte meg a vezetést. Már az elmúlt hónaphoz képest is rengeteget fejlődtünk, ráadásul van egy olyan bombaformában játszó játékosunk, mint Robin."

"Egyik pillanatról a másikra megvilágosodott bennünk, hogy az idei évben elérhetünk valami ütős eredményt, ugyanis a csapat nagyszerűen fejlődik, ami igaz az én személyes teljesítményemre is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
Sokan még az idény elején is csak szidták, de remélem most már ők is elégedettek vele. Sok hibával kezdett de szinte mindet jóvá tette hatalmas mentéseivel. Ami pedig sztem a legfontosabb, hogy nagyon jól lát a pályán és nagyon jók a megelőző szerelései
12 éve
Törölt felhasználó
nagyon megszerettem a srácot!
még amikor idejött mindenki csak fröcsögött hogy ilyen játékos kell ide ? meg hogy milyen sz@r!
Mostanra pedig a PL egyik legjobb védője és Vermával a PL egyik legjobb védőpárosa!
Csak így tovább Laurent !!

Szólj hozzá