Andrey Arshavin szerint az Arsenalnak ma este élni kell a lehetőséggel és kvalifikálniuk kell magukat a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. A mai meccsen az orosz a kezdőben szeretne lehetőséget kapni, mint ahogy két héttel ezelőtt a Stade Velodrome-on.

 

A két héttel ezelőtti eredményre kell építenünk. Nagyon fegyelmezettek voltunk Franciaországban, szilárdan védekeztünk, ami azt jelentette, hogy élni tudtunk a kínálkozó eséllyel.

-mondta Arshavin mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

 

Jelenleg vezetjük a csoportunkat és most egy nagyon jó lehetőség van, hogy továbbmenjünk az egyenes kieséses szakaszba.

Arshavin ezután csoport másik mérkőzésére is kitért.

 

Biztos vagyok benne, hogy a Borussia Dortmund képes lesz hazai pályán megverni Olympiakosz-t, így ha mi nyerünk ma este, sikeresen megragadtuk a lehetőséget.

 

Arshavin része az Arsenal csapatának, amely megmutatta az elmúlt hetekben, hogy a nagycsapatok között van, hiszen az elmúlt 9 mérkőzésen 8 alkalommal győztesként hagyták el a pályát. Az orosz szerint az Ágyúsoknak egyre jobban összeszoknak és kezdik megmutatni az igazi arcukat.

 

Nem esett jól, hogy ilyen rosszul kezdtük a szezont. A Zenitben volt úgy, hogy zsinórban elvesztettük az első három-négy meccsünket. Rendszerint amikor a csapataim rosszul kezdték a szezont, általában a végére minden jól alakult. Remélem most is ez fog történni.

 

Arshavin végül a keretre is kitért.

 

A szezon kezdetén hiányoztak játékosok, és a csapatnak nem volt ideje összeszokni. Meglátjuk a szezon végén, hogy pontosan milyen jó csapatunk is van.

-zárta a nyilatkozatát Arshavin

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Wellington se énekli rosszul a smack that-et :D de azért megnézném h focizik is, mert eddig semmit sem láthattunk belőle:S
12 éve
Törölt felhasználó
Na remélem, megnyerjük a meccset, akár még 2 vagy 3 nullos végeredményt is hozhatnánk ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Chamberlaint hagyjátok én is így szoktam énekelni a kocsiban :D Amikor egyedül kocsikázgatok akkor beteszek egy tuti számot és énekelgetek. De volt már úgy, hogy What is love ment én meg a lámpánál ráztam a fejemet.. :D kicsit se néztem ki hülyének..
12 éve
Törölt felhasználó
Már tom miért nem az énekesi pálya mellett döntött AoC :D:D
12 éve
Törölt felhasználó
Hallod én szakadok Fabianski táncán. Láttam már, de így alámixelve nem. Nagyon nagy :D :D

Szólj hozzá