Hírek /

Wenger jó hírekkel szolgált a sérültekkel kapcsolatban

Wenger a holnapi Marseille elleni mérkőzés előtt jó hírekkel szolgált a sérültekkel kapcsolatban. A hétvégén az Arsenalnak nélkülöznie kellett néhány játékost, köztük a csapat védelmének legfontosabb láncszemét, a belga Thomas Vermaelelnt, a fiatal Carl Jenkinsont és az izraeli Yossi Benayount is.

 

Vermaelen és Jenkinson készen állnak a holnapi meccsre. Még nem választottam ki a kezdőmet, de mindketten a keretben lesznek Benayounnal együtt.

-mondta Wenger

A francia mester a holnapi felállásról kérdezték, illetve, hogy fog-e rotálni.

 

Még nem döntöttem el a holnapi kezdőmet.

 

Végül rossz hírekkel is szolgáltatott Wenger, hiszen a csapat marokkói játékosa Marouane Chamakh összeszedett egy térdsérülést. Róla a következőket mondta.

 

Chamakh sérült. A térdével akadtak gondok, így a keretben sem lesz holnap.

A holnapi mérkőzés tehát egy érdekes és egyben izgalmas lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

9 éve
Törölt felhasználó
GYAN xdxdxdxd
9 éve
Törölt felhasználó
Abidal előző szezonban nem volt sérült? Nah mind1, hogy lehet 1 balhátvédet berakni a legjobb 23ba?....Forlán tett le vmit az asztalra? Nem hinném...Nani,Özil,Suarez.. nah jó hagyjuk is csak felhúzom magam igy korán reggel......
9 éve
Törölt felhasználó
Ez egyszerűen hihetetlen és már vérlázító!!! Van Persie-t egyszerűen kipaterolták az Aranylabda szűkített keretéből :coolgrin: Nincs benne a 23-as listában! Felháborító! Mégis mit kellene még tennie, hány gólt kéne még rúgnia, hogy nemzetközileg is elismerjék???? Büdös pofátlan csaló az egész rendszer :shut:

Kérdem én: mi a retket keres ott 9 olyan ember, akiknek nem kéne ott lenniük? Név szerint :
- ABIDAL!!!!!
- Agüero,
- DANI ALVES!!!!
- Fabregas
- Forlán
- NANI!!!
- Özil
- PIKÉÉ!!!
- Suárez

A nagybetűkkel írt embereket meg különösen nem értem és röhejesnek tartom, egyértelmű hogy csak azért vannak ott mert nagymenő klubokban szerepelnek (főleg a 3 barszás a kész röhej). Ezzel csak lejáratják magukat a vezetőség és a szavazók, ezek után már ki nem fogja megkérdőjelezni a szavazás hitelességét ? Bármelyik 9 ember helyére befért volna van Persie, SOKKAL többet tett ebben az évben mint a 9 közül bármelyik! Gusztustalan, hogy nincs ott a 23-as keretben, csak azért mert Arsenal játékos és az nem olyan menő... Az még rendben van, hogy csalással majd megint a Messi, Xavi, Iniesta 3as közül kerül ki a győztes, esetleg Ronaldo is odaférhet; de hogy a 23as listában nincs benne... Ez kicsapta nekem a biztosítékot. Nálam innentől kezdve nincs Aranylabda szavazás, elvesztette a hitelességét az eégsz hercehurca, bár jól tudom, hogy ez már régen nem a tiszta játékról szól, de ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Szard le van Persie azt a büdös Aranylabdát, nekünk te sokkal többet érsz, mint egy pici aranybogyó elismerés!!! Azt úgyse az igaz emberek kapják, hanem a CELEBEK!
9 éve
Törölt felhasználó
http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html
hehhe :D mégsem jelölik aranylabdára..ennyit a barca-buzikról....

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek