Wenger a holnapi Marseille elleni mérkőzés előtt jó hírekkel szolgált a sérültekkel kapcsolatban. A hétvégén az Arsenalnak nélkülöznie kellett néhány játékost, köztük a csapat védelmének legfontosabb láncszemét, a belga Thomas Vermaelelnt, a fiatal Carl Jenkinsont és az izraeli Yossi Benayount is.

 

Vermaelen és Jenkinson készen állnak a holnapi meccsre. Még nem választottam ki a kezdőmet, de mindketten a keretben lesznek Benayounnal együtt.

-mondta Wenger

A francia mester a holnapi felállásról kérdezték, illetve, hogy fog-e rotálni.

 

Még nem döntöttem el a holnapi kezdőmet.

 

Végül rossz hírekkel is szolgáltatott Wenger, hiszen a csapat marokkói játékosa Marouane Chamakh összeszedett egy térdsérülést. Róla a következőket mondta.

 

Chamakh sérült. A térdével akadtak gondok, így a keretben sem lesz holnap.

A holnapi mérkőzés tehát egy érdekes és egyben izgalmas lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

12 éve
Törölt felhasználó
GYAN xdxdxdxd
12 éve
Törölt felhasználó
Abidal előző szezonban nem volt sérült? Nah mind1, hogy lehet 1 balhátvédet berakni a legjobb 23ba?....Forlán tett le vmit az asztalra? Nem hinném...Nani,Özil,Suarez.. nah jó hagyjuk is csak felhúzom magam igy korán reggel......
12 éve
Törölt felhasználó
Ez egyszerűen hihetetlen és már vérlázító!!! Van Persie-t egyszerűen kipaterolták az Aranylabda szűkített keretéből :coolgrin: Nincs benne a 23-as listában! Felháborító! Mégis mit kellene még tennie, hány gólt kéne még rúgnia, hogy nemzetközileg is elismerjék???? Büdös pofátlan csaló az egész rendszer :shut:

Kérdem én: mi a retket keres ott 9 olyan ember, akiknek nem kéne ott lenniük? Név szerint :
- ABIDAL!!!!!
- Agüero,
- DANI ALVES!!!!
- Fabregas
- Forlán
- NANI!!!
- Özil
- PIKÉÉ!!!
- Suárez

A nagybetűkkel írt embereket meg különösen nem értem és röhejesnek tartom, egyértelmű hogy csak azért vannak ott mert nagymenő klubokban szerepelnek (főleg a 3 barszás a kész röhej). Ezzel csak lejáratják magukat a vezetőség és a szavazók, ezek után már ki nem fogja megkérdőjelezni a szavazás hitelességét ? Bármelyik 9 ember helyére befért volna van Persie, SOKKAL többet tett ebben az évben mint a 9 közül bármelyik! Gusztustalan, hogy nincs ott a 23-as keretben, csak azért mert Arsenal játékos és az nem olyan menő... Az még rendben van, hogy csalással majd megint a Messi, Xavi, Iniesta 3as közül kerül ki a győztes, esetleg Ronaldo is odaférhet; de hogy a 23as listában nincs benne... Ez kicsapta nekem a biztosítékot. Nálam innentől kezdve nincs Aranylabda szavazás, elvesztette a hitelességét az eégsz hercehurca, bár jól tudom, hogy ez már régen nem a tiszta játékról szól, de ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Szard le van Persie azt a büdös Aranylabdát, nekünk te sokkal többet érsz, mint egy pici aranybogyó elismerés!!! Azt úgyse az igaz emberek kapják, hanem a CELEBEK!
12 éve
Törölt felhasználó
http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html
hehhe :D mégsem jelölik aranylabdára..ennyit a barca-buzikról....

Szólj hozzá