Theo Walcott szerint az Arsenal a Chelsea elleni 5-3-as győzelmükkel bebizonyította, hogy bárkit képesek legyőzni a bajnokságban, ugyanakkor az angol figyelmeztett, hogy egyelőre csak lépésről-lépésre szabad haladniuk.

Az Arsenal egy pocsék kezdést követően kezd felállni a padlóról, amely folyamatot a szombati győzelem is jól példáz. A mérkőzésen gólt szerző Walcott szerint az Arsenallal így újra számolni kell a bajnokságban.

"Nem szeretnénk túl előre gondolkozni, s azon spekulálni, hogy hányadikként fogunk végezni májusban. De az tény, hogy ezzel a futballstílusban, amelyben most játszunk, bárkit képesek vagyunk megverni. Egyszerűen élvezzük a játékunkat, s jelenleg jó formában is vagyunk, mindenki nagyon lelkes." - mondta Walcott a lefújást követően.

"Természetesen nagyon csalódottak voltunk, hogy hátrányban kellett levonulnunk a félidőben, mert már addig is nagyon ígéretesen játszottunk. Amúgy hihetetlenül őrült meccs volt, ha mind a két csapat belőtte volna az összes tiszta ziccerét, akár 8-7 is lehetett volna. Ezt a napot soha sem fogom elfelejteni."

Walcott ejtett egy pár szót is, hogy Robin van Persie-nek milyen nagy renoméja van főleg azok után, hogy a nyáron két kulcsember, Cesc Fabregas és Samir Nasri is távozott a csapattól.

"Robin formája egyszerűen fantasztikus, hihetetlenül megkönnyíti a munkánkat. Már évek óta van szerencsém mellette játszani, de igazából csak most érezzük, hogy milyen nagyszerű játékos is ő, mert most egészséges. Egyszerűen élvezi, ahogyan játszik, ahogyan gólt szerez, és nagyon imádja, ahogy a többiek is kiveszik a részüket a játékunkból."

"Mindemellett pedig egy nagyszerű vezéregyéniségről van szó, egy igazi kapitányról - erről mindenki így vélekedik az öltözőben. Él-hal a csapatért a pályán, már csak emiatt is fontos, hogy az egész szezonban egészségesnek tudjuk őt."

Az angol szélső gólja az egyik legszebb volt a meccsen, erről is vallott egy keveset.

"A gólom igazság szerint önbizalom-függő volt, ha valaki magabiztos, akkor bármire képes a labdával. A ógl előtt még elvesztettem az egyensúlyomat, de szerencsére sikerült gyorsan felállnom. Mondanom sem kell, hogy ha nem rúgtam volna be, Aaron Ramsey rendesen leszúrhatott volna, mert ő üresen volt."

"Igyekszem a gólszerzést is hozzáadni a játékomhoz, mint ahogyan a védekezési feladatokat is. Mindemellett pedig nem csak én játszottam jól, hanem a csapat is, mindannyian remek teljesítményt nyújtottunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

12 éve
Törölt felhasználó
Theo gólja fantasztikus volt, viszont még így is kell sokat fejlődnie! Kicsit félek, hogy ez a győzelem most túlságosan pozitív hatással lesz ránk! Maradjunk a földön, mert ez is csak egy meccs volt, és ez is "csak" 3 pontot ért!
12 éve
Törölt felhasználó
fecc! Ezt én is leírtam, hogy van hova fejlődnie és hogy tehetséges srác, csak a megilletődötsége nem tudom bizonytalanná teszi, ahogy mondtam már ez természetes, de ennyi erővel Gavin Hoyte is játszhatna, aki 21 éves már és sok lehetőséget nem kapott.
12 éve
Törölt felhasználó
kacat11! Szerintem Jenkinson bizonyította már, hogy a sebességével nincs semmi probléma. Félreértés ne essék, én nem azt akarom bizonygatni, hogy Jenkinson hibátlanul teljesít, csupán azt, hogy én látok benne fantáziát, és jobban teljesít jobbhátvédként, mint Djourou, valamint ő tényleg jobbhátvéd. Emellett még bőven van hova fejlődnie, és Sagna kiválása egy jó alkalom számára!
12 éve
Törölt felhasználó
fecc04! Igen, de egyelőre vmiért jobban bízok benne, mint Jenkinsonban. Jenkinson is egy magas srác és a gyorsasága nem tudom milyen azt még nem láttuk.
12 éve
Törölt felhasználó
kacat11! Erről én teljesen lemaradtam, de ha így is volt, akkor elmondhatjuk, hogy hibáztak (: És ezzel nem Djourou-t bírálom, csak a kvalitásait tekintve ő nem jobb hátvéd, csak egy vészmegoldás arra posztra.

Szólj hozzá