Egyre jobbak Thomas Vermaelen kilátásai arra, hogy ő is érintett legyen a Chelsea elleni rangadón, szombaton.

A belga játékos vádlifájdalmak miatt kért cserét Wengertől pár perccel a keddi Ligakupa-mérkőzés lefújása előtt, de a meccset követő interjújában elmondta, hogy nincs komolyabb baj, s reméli, ott lesz a szombati meccsen.

Vermaelen ott lesz a keretben a szombati meccsre, mert nem sérült, csak begörcsölt a vádlija kedden. Ez természetes dolog volt, hszen korábban hónapokig nem játszott, s összesen egy edzésen vett részt a meccs előtt. Szóval mégegyszer mondom, nem sérült, és ott is lesz a szombati meccsen.

- mondta Wenger.

Ha Vermaelen valóban visszatér a kezdőbe a Chelsea elleni meccsre, érdekes lesz Wenger döntése, hogy mihez kezd a jelenleg játszó Mertesacker-Koscielny duóval a védelem tengelyében, akikre az utóbbi meccseken aligha lehet panasz. Az egyik megoldás az lehet, ha Vermaelen a német játékossal kezd középen, míg Koscielny jobb hátvédként vehetné fel a harcot a Chelsea játékosaival, élükön Juan Matával.

Ez egy kellemes fejfájást jelent nekem is,hogy eldöntsem, kik kezdjenek. A védelmünk sokkal jobb, mint amilyennek látszott, az utóbbi hat-hét mérkőzésen semmilyen gondunk nem volt. Ugyanakkor bárki is kezdjen, számomra ők mindannyian remek játékosok.

Wenger végezetül azt is közölte, hogy a másik két rövidtávú sérült, Carl Jenkinson és Kieran Gibbs valószínűleg nem játszanak majd szombaton, de az előbbi akár már ott lehet a keddi, Marseille-elleni BL-meccsen.

Jenkinsonnak ugyan van egy kis esélye hogy már szombaton is játsszon, de ha akkor nem is, kedden már bevethető lesz. Ma edzeni fog, majd meglátjuk. Gibbs sérülése pedig még mindig nem jött teljesen rendbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

9 éve
Törölt felhasználó
"dj maradhat a jobbhátvéd!" Remélem Arséne azért belegondol, hogyha ezt meghúzza, vagy Jenkinson-t bedobja, akkor Mata szétszedi a jobb szélünket. Bár voltak kisebb hibái Thomas-nak a Bolton elleni hétközi meccsen(null kilométeresként ez természetes), de Sagna hiánya miatt egyszerűen muszáj pályára küldeni a belgát, és Koscielny-t kitenni a szélre, mert csak így nyerhetünk stabilitást a hátsó alakzatban.
9 éve
Törölt felhasználó
én a padra tenném... dj maradhat a jobbhátvéd!
és nincs olyan mondás hogy kockázat nélkül nincs győzelem :D
9 éve
Törölt felhasználó
A lehető legjobb pillanatba játszunk a kékek ellen, mondjuk akkor szebb lenne a helyzet ha a sorainkba tudhatnánk Jackie-t, de így is megfoghatjuk őket! Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy 5.45-ös odds van ránk jelenleg!
9 éve
ericsson! Melyik a nagyobb kockázat, itt ez a kérdés: Vermaelen játéka két hónap kihagyást követően, vagy Jenkinson játéka a hibáival? Természetesen úgy nem éri meg, ha Vermaelen megint megsérül, akkor egy nagy levegővel kibíorm Jenkinsonnal vagy Djourouval is.
9 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Én azért még kérdőre vonnám a játékát. 2 hónapot hagyott ki és egyből 3 napon belül 2 meccset játsszon végig ? Tudom, hogy formában van, de az izomzatának vissza kell "rázódnia" ebbe.

De hát ismered a mondást... Kockázat nélkül nincs győzelem. :)

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek