A Bolton Wandererst 1874-ben alapították Horwichban. Az együttes 2001 óta folyamatos résztvevője a Premier Leaguenek. A klub a 05/06, valamint a 07/08-as szezonban nemzetközi porondon is szerepelhettek. A Bolton az 1920-as években volt a legsikeresebb, amikor háromszor is sikerült elhódítaniuk az FA kupát. Jelenlegi stadionjuk a Reebok stadion, amely 1997 óta ad otthont a gárdának.

Az Arsenal ezúttal is hazai pályán játszik, méghozzá a Bolton Wanderers ellen a Ligakupában. Owen Coyle együttese a Macclesfieldet győzte le, míg az Arsenal a Shrewsbury Townt búcsúztatta az előző fordulóban.

Az ágyúsok ismét kevert csapatot fognak majd pályára küldeni a Ligakupában. Ju Young Park valószínűleg kezdeni fog majd a Bolton ellen. A koreai csatár képességeit többen is kétségbe vonták az utóbbi időben, de Arsene Wenger szerint időre van szüksége, hogy felvegye az angol foci ritmusát. A kezdőben kaphat helyet még Thomas Vermaelen is, aki több hónapos kiesés után térhet vissza együttesébe. Az ifjú Nico Yennaris is lehetőséghez juthat a mai mérkőzésen, akinek ez lesz az első pályára lépése a felnőtt csapatban.

A várható kezdő: Fabianski - Yennaris, Squillaci, Miquel, Vermaelen - Frimpong, Coquelin - Chamberlain, Benayoun, Arshavin - Park

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

12 éve
Törölt felhasználó
most mindenki kapaszkodjon meg az egyik sh- hsz-t idézem:" Toni olasz és német gól király európai arany cipős és Tiherry csak angol gólkirály"
12 éve
Törölt felhasználó
Ha valóban az ázsiaiak lesznek a megmentőink, akkor ezt Parknak gólokkal meg meghálálni :) :P :D GO Gunners! :)
12 éve
Én is nagyon remélem! GO GUNNERS! :)
12 éve
Arsenalfan25: lehet koreaiak lesznek a megmentőink!! :D :D (rem a meccsen is ;))
12 éve
Törölt felhasználó
Szevasztok !:D Rég nem irtam, mert nemrég jutott eszembe a jelszavam XD
Ma nyerni fogunk érzem, folytatni kell a jó sorozatunkat (4-1ide):D

Szólj hozzá