A Stoke jelen állás szerint a 7. helyen áll 12 ponttal, és amennyiben ma nyerünk, több lépcsőfokot is ugorhatunk a tabellán, mely valljuk be, illene már, viszont az utóbbi mérkőzéseket tekintve fellendülőben a csapat, ha nem is gyors ütemben, de szépen-lassan halad felfele a létrán Wenger alakulata. Érdekesség, hogy pihentetve lesz a hollandunk, Robin van Persie, azaz Chamakh fog kezdeni. Ha minden igaz, Wenger a holland sérülését akajra elkerülni, legfőképpen azon okból, miszerint rengeteget játszott.

Az utóbbi mérkőzés francia honban volt megrendezve, a Marseille otthonában, ahol egy kési Aaron Ramsey góllal robbantottuk fel a vendég szekciót. Nemmellesleg, 3 ponttal gazdagodtunk, mely égetően fontos az önbizalom visszaszerzése és a Bl-ben való továbbjutás érdekében.

 

Halál komolyan! Mi a jóisten lenne ezzel a csapattal Robin van Persie nélkül?!?!? Kérdem én... A mi hollandunk fogta magát, beállt, teljesen megváltoztatta a játékot a dinamikájával és az intelligenciájával, node ez csak egy dolog, vágott két gólt...

Az első találat Gervinho nevéhez kapcsolódik, Ramsey látta meg őt a Stoke védők között, majd pompás labdát adott, az elefántcsontparti játékos levette és bevágta a bogyót a hálóba. A második találat már Van Persie neve mellé íródott , Gervinho a jobb oldalon vágtatott, őt Arshavin indította, majd a középre törő holland belögybölte a kapuba. No, most képzeljük el ugyanezt a másik irányból és egy hasonló Van Persie gólt és megvan a végeredmény!

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Santos, Song(C) , Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Chamakh

Pad:

Fabianksi, Frimpong, Rosicky, Arshavin, Benayoun, Park, Van Persie

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (522)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Csak maradjunk szerények a játékosaink képességeit és az esélyeinket illetően. A formánk meccsről-meccsre javuló tendenciát mutat, aminek hátterében nagy szerepet játszik Koscielny eddigi parádés szezonja is.

Aron21! Én ezt a kezdő XI-et preferálom:
Szczesny; Djourou; Koscielny; Vermaelen (amennyiben elég fitt lesz a játékra); Santos; Song; Arteta; Ramsey; Walcott; Gervinho; RvP
(bár Gervinho és Walcott egyszerre való játszatásának még mindig nem vagyok nagy rajongója; taktikailag nagyon hiányzik ebből a felállásban egy Nasri-féle játékos...)
12 éve
Bosingwa azért játszhat, mert hiába kapott azonnali pirosat, az ő szabálytalansága taktikai volt, így csak egy meccset kap, amit letölt a hétközi ligakupában, ahonnan remélhetőleg ki is fognak esni.
Ericsson! Csípem Koscielny-t, a kedvencem, de ne ilyen önelégülten álljunk hozzá. Csak reméljük, hogy folytatni fogja a jó formáját. Egyébként nem lennék meglepve, ha Kosci innentől kezdve egy darabig jobb szélső hátvédként funkcionálna, amíg Sagna fel nem épül. Ha Vermaelen felépül a hét végéig, akkor arra számítok, hogy Koscielny-Vermaelen-Mertesacker-Santos négyesre szavaznék a védelemben.
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson, az 10 0000%:) Plána ha még ott lesz Verma:) Nagyon várom már a jövőheti meccset, akkor minden kiderül, de nem akarom elbízni magam, annak a meccsnek még mindig nem mi vagyunk az esélyesei.
12 éve
Törölt felhasználó
Koscielny oda vissza fogja hülyíteni Torrest! :) Ezt jobb ha megjegyzitek! Akár egy védővel is felállhatnánk, Laurent sírva fogja hazaküldeni a spanyolt.
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson, én azért vacilálok ezen, mert Peren látszik, hogy a technikásabb ellenfelek ellen nincs esélye, lásd a Marseille ellen sokszor meghülyítették. De pl ma zseniális volt, egy ilyen Stoke féle csapat ellen nála jobb ember nincs. A Koscielny-Verma duó viszont képes kikapcsolni bármilyen technikás ellenfelet és a fizikumukkal sincs baj. Viszont DJ akármilyen jó volt jobb szélen egy Mata ellen sokkal nehezebb dolga lesz. Kiváncsi vagyok Wenger mit választ, ha felépül Verma, a Koscielny-Mertesacker-Vermaelen-André Santos négyest vagy a Djourou-Koscielny-Vermaelen-André Santos sort.

Szólj hozzá