Nincs megállás az Arsenal életében, vasárnap ugyanis a Premier Ligában folytatódik a küzdelmek sorozata, méghozzá egy meglehetősen nehéz ellenféllel, a Stoke City ellen.

Az Arsenalnak minden tudására szükség lesz, hogy megverjék a jelenleg hetedik helyen álló Stoke-ot, s a mérkőzés alakulásába a sérültek is közrejátszhatnak. Arséne Wenger róluk beszélt néhány szót a meccs előtti interjújában.

"Jenkinson térdsérüléséről még nem tudunk sokkal többet, mert csak ma várható a vizsgálata. Ettől függetlenül aligha valószínű, hogy játszhat majd vasárnap." - mondta Wenger az angol jobb hátvédről, aki meg nem erősített hírek szerint akár három hetet is kihagyhat, miután megrántotta a térdét a Marseille elleni mérkőzésen, szerdán.

"Vermaelen pénteken fogja elkezdeni a teljes körű edzéseket, így 10-14 napon belül játékra is jelentkezhet majd Diaby állapota is egyre jobb, de ő még nem bevethető, ő majd csak Vermaelen után egy kicsivel lesz majd játékra kész."

"Gibbs sérülése pedig nem olyan súlyos, de egy-két hetet még pihennie kell."

"Szerencsére azonban Jenkinsont leszámítva a többi játékos mind bevethető, aki játszhatott a Marseille ellen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Akk mostantól Dzsuru-nak írom.Sztem 1000x idegesítőbb,ellenben nyelvtanilag teljesen helyes. :D
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem jó hátvéd lehet belőle, csak sokat kell még fejlődnie. Pár év és kitudja ;) Jobbulást Carl!
12 éve
Törölt felhasználó
Tanuljátok már meg leírni a nevét... engem személy szerint idegesít, hogy nem tudják egy embernek normálisan leírni a nevét és szerintem mást is. djOUrOU nem djouru meg a többi változat, igaz ez Szczesnyre is!

Nem céloztam senkire, akinek nem inge, ne vegye magára!
12 éve
Törölt felhasználó
Sztem Djourut simán ki lehetne tenni szélre.A belső stabil védőpárost nem kellene megbontani.A Stoke úgyse a széleken fog elhúzni hanem majd ívelgetnek össze-vissza.Annyi gond lehet h így az 1ik szélről nem jön annyi támogatás a támadóknak,de ezt leszámítva a szögleteknél jó lehet h lesz még 1 magas ember és a támadóknak így is illene gólt-gólokat szerezni!!
12 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy más meccset néztem! Mindenesetre azon egy megszeppent, 19 éves gyereket láttam, aki a 3.osztályból csöppent a BL-be és rengeteg ideje van még fejlődni, de látszik rajta, hogy nagyon akar és van is benne tehetség. Csak hát úgy nehéz fejlődni, ha a szurkolók Ebouét vissza transzparensekkel mennek meccsre.

Jah és ezen a meccsen Jenkinson edzője egy olyan ember volt, aki leigazolta a semmiből Koscielnyt, Songot stb, és bár elején nem játsozttak fényesen, most a csapat egyik leghasznosabb tagjai.

Szólj hozzá