Nincs megállás az Arsenal életében, vasárnap ugyanis a Premier Ligában folytatódik a küzdelmek sorozata, méghozzá egy meglehetősen nehéz ellenféllel, a Stoke City ellen.

Az Arsenalnak minden tudására szükség lesz, hogy megverjék a jelenleg hetedik helyen álló Stoke-ot, s a mérkőzés alakulásába a sérültek is közrejátszhatnak. Arséne Wenger róluk beszélt néhány szót a meccs előtti interjújában.

"Jenkinson térdsérüléséről még nem tudunk sokkal többet, mert csak ma várható a vizsgálata. Ettől függetlenül aligha valószínű, hogy játszhat majd vasárnap." - mondta Wenger az angol jobb hátvédről, aki meg nem erősített hírek szerint akár három hetet is kihagyhat, miután megrántotta a térdét a Marseille elleni mérkőzésen, szerdán.

"Vermaelen pénteken fogja elkezdeni a teljes körű edzéseket, így 10-14 napon belül játékra is jelentkezhet majd Diaby állapota is egyre jobb, de ő még nem bevethető, ő majd csak Vermaelen után egy kicsivel lesz majd játékra kész."

"Gibbs sérülése pedig nem olyan súlyos, de egy-két hetet még pihennie kell."

"Szerencsére azonban Jenkinsont leszámítva a többi játékos mind bevethető, aki játszhatott a Marseille ellen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Törölt felhasználó
Akk mostantól Dzsuru-nak írom.Sztem 1000x idegesítőbb,ellenben nyelvtanilag teljesen helyes. :D
9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem jó hátvéd lehet belőle, csak sokat kell még fejlődnie. Pár év és kitudja ;) Jobbulást Carl!
9 éve
Törölt felhasználó
Tanuljátok már meg leírni a nevét... engem személy szerint idegesít, hogy nem tudják egy embernek normálisan leírni a nevét és szerintem mást is. djOUrOU nem djouru meg a többi változat, igaz ez Szczesnyre is!

Nem céloztam senkire, akinek nem inge, ne vegye magára!
9 éve
Törölt felhasználó
Sztem Djourut simán ki lehetne tenni szélre.A belső stabil védőpárost nem kellene megbontani.A Stoke úgyse a széleken fog elhúzni hanem majd ívelgetnek össze-vissza.Annyi gond lehet h így az 1ik szélről nem jön annyi támogatás a támadóknak,de ezt leszámítva a szögleteknél jó lehet h lesz még 1 magas ember és a támadóknak így is illene gólt-gólokat szerezni!!
9 éve
Lehet, hogy más meccset néztem! Mindenesetre azon egy megszeppent, 19 éves gyereket láttam, aki a 3.osztályból csöppent a BL-be és rengeteg ideje van még fejlődni, de látszik rajta, hogy nagyon akar és van is benne tehetség. Csak hát úgy nehéz fejlődni, ha a szurkolók Ebouét vissza transzparensekkel mennek meccsre.

Jah és ezen a meccsen Jenkinson edzője egy olyan ember volt, aki leigazolta a semmiből Koscielnyt, Songot stb, és bár elején nem játsozttak fényesen, most a csapat egyik leghasznosabb tagjai.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek