Laurent Koscielny, az Arsenal védője szerint a Marseille ellen bemutatott védekezésnek kell alapul szolgálnia a csapat szezonjának hátralevő részében.

Az Arsenal hivatalos oldalán a mérkőzés legjobbjának választott Koscielnynek Per Mertesackerrel, Andre Santosszal, Johan Djourouval, illetve a lecseréléséig Carl Jenkinsonnal kellett állnia a sarat az esetekben nagyszerű Marseille-támadások ellen, de a csapat védelemének sikerült kapott gól nélkül lehoznia a találkozót, ami kulcsfontosságú volt a későbbi győzelemben.

"Igazi egységként játszottunk szerda este. Közös erővel végeztük jól a dolgounkat, s egy csapatként védekeztünk. Ez az aspektusa a játéknak nem négy, vagy öt emberen múlik, hanem az egész csapaton, s már csak emiatt is lehetünk elégedettek a Marseille elleni meccsel."

"Úgy vélem, hogy remek teljesítményt nyújtottunk szerda este, s nem látom annak az okát, hogy miért ne tudnánk mindig így játszani. Egyszerűen el kell hinni magunkról, hogy képesek vagyunk mindig ilyen szinten jól védekezni, mert a Marseille ellen újfent bebizonyítottuk, hogy igenis jók vagyunk ilyen téren is, Wojciech-nek egyszer sem kellett olyan nagyot hárítania." - mondta Koscielny.

"A győzelmet illetően mindig is hittünk magunkban, hogy egyszer mögéjük tudunk kerülni, s ez végül össze is jött. Ezzel a győzelemmel így csoportelsőnek jöttünk fel, de azért még hátra van néhány meccsünk. Ugyanakkor jó formában vagyunk, s a szerdai alapra kell építenünk, s továbbra is a győztesek útján kell járnunk."

Koscielny a meccset követően megragadta az alkalmat, s mondott egy-két bíztató szót védőtársáról, Per Mertesackerről is, aki szintén hatékonyan tette a dolgát a védelemben, a néhány, kisebb-nagyobb hibáját leszámítva.

"Személy szerint úgy gondolom, hogy egyre jobban megy a közös munka Perrel. Ő egy nagyon tapasztalt, válogatott játékos, aki tudja, hogy mit jelent a legnagyobb szinten való játék. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy az angol foci más, mint a többi európai ligában, s ezért kell egy kis idő, mire hozzászokik az itteni játékhoz az ember. Úgy vélem, hamarosan ő is kulcsembere lesz a csapatunknak." - mondta Koscielny a németről.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Semmi baj a vaterás mezekkel, vagyis most készülök rendelni egyet, de előtte próbálok érdeklődni, hogy milyen az ott kínált 7000-10000 forintos Nike mezeknek a minősége?
12 éve
Miért,mi a baj a vaterás mezekkel?
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Félreértettél, én a vaterás mezek minőségére gondoltam (: De azért köszi a választ ;) Ha valakinek van infója azt továbbra is várom, akár privátban is! Köszi.
12 éve
Törölt felhasználó
Fecc! Hát nézd.. Mezt én még onnan nem vettem, de nagyon jó minőségű cuccok vannak náluk! Tavasszal vettem egy ilyen cipellőt 14 ezerért http://www.thomaskarcag.hu/shop/kepek/nagy_kepek/cipok/354507-100.jpg és az az egy baja van, hogy egész nyáron alig takarítottam így kissé már koszos és kopott. Pólókat is vásároltam onnan azokra sincs panasz, én meg vagyok elégedve a Debreceni Hervissel..

A mezekre rátérve azokat nem tudom, de a múltkor tömérdek mez volt, most meg már maradt 3 Juventus mez, meg 1-2 MU pulóver. Szóval szerintem szeretik az ottani mezeket. Remélem segítettem!
12 éve
Törölt felhasználó
békés megye(Méhkerék)

Szólj hozzá