Számunkra szépen csengő 2-1-es győzelmet arattunk a Sunderland ellen, és ennek hatására egyre jobban cseng Robin van Persie neve is, lévén, hogy meglőtte az Arsenal 125 éves történelmének leggyorsabb gólját (hivatalosan 29 másodperc), és ha már ott volt, vágott egy pazar szabadrúgásgólt. Több mint jól megy neki, és ha nem sérül le, valóra válhat az ő álma is, miszerint az egész világon elismert támadóvá váljon.

Visszatérvén Van Persie-ről a az egész csapat teljesítményére, sokan attól rettegtek elsősorban, hogy a sérült Sagna helyettese Jenkinson nem fogja megállni a helyét (emlékezvén a felkészülés idényben lőtt öngóljára, még maga a 'Nagy' Messi is megirigyelné azt a rúgást), sőt nem alaptalanul jöttek a találgatások, mert nem elég hogy fiatal, ebből logikusan jön az, hogy nincs tapasztalata, valamint eddig nem remekelt mindig olyan fényesen. Azonban kereken megállta a helyét a védelem jobb oldalán, ami nem azt jelenti, hogy ő a tökéletes pótlás jelen pillanatban a franciát tekintve, de mindenképpen bíztató, hogy ha összeszedi magát, képes hozni a minimumot, mellyel lehozható a meccs. Nem tudom még, hogy Wenger nevezi-e a kezdőbe (mert a Mester említést tett arról, hogy akadnak megoldásai a végtelen mélynek tűnő tarsolyában. A kérdés az, hogy amennyiben ma kezd, megállja-e a helyét a francia nagycsapat ellen. Erre a válaszom egy erős és határozott talán. De az viszont halálbiztos.

Sérültek:

Wenger bácsi kijelentette, miszerint semmilyen rotációt nem tervez, pihentetni nem fog, és a teljes harcifelállásal fog nekilendülni a csapat a játszmának. Az Arsenal esetében Én, személy szerint ezt nem függetlenül tartom a legjobb ötletnek, látva azt, hogy egy Arshavin igazán a kezdpben landolhatna, tegyük azt Walcott helyett, vagy teszemazt irányítóként is, Ramsey valószínűsíthető padozása miatt. Ez azonban nem a teljes rizikófaktor, elsősorban a sérülések okozzák a fejtörést az Ágyúsok háza táján...a csillogó lábú hollandunk rengeteget játszik, imádkozni tudunk csak, hogy Wenger tudja mit csinál, és van mire alapoznia az elszántságát-e téren. Teszemazt, valóban tökéletesen látható, hogy a játékosok remek kondiban vannak, mindenki makkegészséges és nincs semmilyen kialakulúban lévő balesetük.

Jelenleg sérült Sagna, Wilshere, Gibbs, Vermaelen és Diaby, az utóbbi három játékos kis időre lesz már csak távol, a belga és francia kettős már a teljes edzésmunkálatokat végzik, Gibbsnek pedig elvileg csak egy kisebb sérülése van, és két hetet hagy ki.

 

Hmm...a mérkőzésnek egyetlen pillanata volt, amikor érezte az ember, hogy érdemes volt leülni szurkolni kicsit a csapatunknak, ami pedig nem más, mint Aaron Ramsey gólja...azon kívül, valami vérlázítóan unalmas és pocsék mérkőzést láthattunk, ennek ellenére pozitív élményként könyvelhető el a 90 perc...ugyanis Ramsey gólja 3 pontot ért a számunkra, ami annyit jelöl, hogy a csapat javuló tendenciát mutat, valamint hogy erősen nőttek a továbbjutási esélyeink.

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Santos, Song , Rosicky, Arteta, Arshavin, Walcott, Van Persie (C)

Pad:

Fabianksi, Djourou, Ramsey, Benayoun, Coquelin, Gervinho, Chamakh

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (195)

13 éve
Törölt felhasználó
egyébként Gervinho adta a gólpasszt .elegáns megmozdulás volt!
13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a 3 pont begyűjtéséhez.Azt sajnáltam viszont ,hogy Robin alig kapott használható labdát ,a,Walcottnak és Jenkinsonnak lesz egy délutáni közös programja( gyakorolni a beadásokat) Persze ilyen dolgokon egy győztes meccs után nem érdemes rágódni!
Go Gunners!!
13 éve
Törölt felhasználó
Hello!Látom érdeklődtök pulóverek iránt.Annyit tudok segíteni hogy Pesten a kék pulóvert 22000 ezerért meg tudjátok venni és ugyan azt fehérben pedig 20000 ezerért!
13 éve
Törölt felhasználó
Ericcson, nagyon f*szák ezek a pulóverek, pólók de tényleg sok érte a pénz. :roll: Nekem is kellenének.
13 éve
Törölt felhasználó
Igen, ezt én is belinkeltem, nem az a túl világos, de mégis ott van a hátán a lényeg! Csak hát 24 ezer forintot egy pulóverre áldozni ? :D ennyire azért nem jött be az élet! De a Hervisben nézelődök majd a jövőhéten!

Szólj hozzá