Robin van Persie az Arsenal hivatalos meccselőzetésében erősítette meg, hogy továbbra is elhivatott a csapat iránt, s az, hogy árulja a londoni lakását az nem azért van, mert klubot akar váltani a közeljövőben.

Fabregas és Nasri távozásai után most van Persie jövője lóg a levegőben, miután a 2013 lejáró kontraktusának meghosszabbításáról egyelőre még nem tárgyalnak a felek, s a holland játékos többször is azt sugallta, hogy elképzelhető az is, hogy erre majd csak a jövő nyáron kerül sor - kellemetlen helyeztbe hozván az Arsenalt is.

A sajtó, főleg az angol lapok, ennek megfelelően már el is kezdett lovagolni a témán, az elmúlt hetekben megemlítvén négy csapatot (Manchester City, Bayern München, Real Madrid és az Anzsi Mahacskala), amelyik érdeklődhet a csatár iránt.

A játékos azonban mindent tagadott, sőt, még a lakáseladását is megmagyarázta.

"Ezúton is szeretném tisztázni, hogy elkötelezett vagyok az Arsenal iránt, a sajtóban azonban ezzel ellentétes dolgok jelentek meg, amik engem derűre derítenek, de a szurkolókat bosszanthatják." - mondta van Persie.

"A lakáseladás nem új dolog, már egy ideje folyamatban van. Természetesen azóta nem az utcán élek a családommal, már találtunk is egy másik házat, ami csodák csodájára az is Londonban van."

"Szóval rövidre zárva: elkötelezett vagyok a csapat iránt, s ezt a pályán szeretném hétről-hétre megmutatni. Én vagyok a kapitány, a szurkolóinknak pedig azt üzenem, hogy ne higgyenek el mindent, amit olvasnak." - tette hozzá a holland gólvágó.

A Daily Express értesülései szerint egyébként az Arsenal képviselői novemberben ülnek le van Persie-vel a hosszabbításról tárgyalni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

13 éve
Törölt felhasználó
Inkább Rosicky mint Ramsey, teljesítmény miatt 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Na Ramsey megsérült?
13 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz meccscenter? Meg meccs előzetes?
13 éve
Törölt felhasználó
Végülis csak 4 ember van akit nem értek mért tett a kezdőbe mr Wenger. Nahazért remélem behúzzuk. Go Gunners
13 éve
Törölt felhasználó
A hivatalos kezdő:

Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie.

Cserék:

Fabianski, Andre Santos, Djourou, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.

Szólj hozzá