Jó hírek röppentek fel, talán az Arsenal szépen lassan kilábal a pocsék teljesítményből és nekiáll gyűjteni a győzelmeket. Ma erre van lehetőség, ugyanis a Sunderland kocog ki az Emirates gyepére, és a kezdőt nézve, talán még esélyünk is van ma győzedelmeskedni. Node, ennyira előrehaladott következtetéseket szigorúan tilos és életveszélyes leszűrni, révén, hogy az Arsenal-ról beszélünk.

Bendtner nem játszik ma ellenünk, ami lehet jó és rossz hír is, ezt mindenki maga és a klubok is eldönthetik. Bár ismerve az Ágyúsok remek karmáját, a dán hútziher hogy ma kapta volna el élete formáját, vág 3-at, majd kétségbeesetten hívnánk vissza és itt semmit sem művelne, de azt jó pénzért. Nem véletlen került átadólistára, nem elég, hogy fél percenként zokog, hogy nem kap játéklehetőséget Van Persie mögött, ha kap is, nem használja ki azt, és pocsék teljesítménnyel rukkol elő. Bár, megvallom őszintén, ennyi pénzért/hét én is lazán csinálnám ezt, a posztom kifejezetten az ügyeletes padmelegítő, taktikai időhúzó vagy potenciális sérültlista éllovas lenne. Sőt, ennek a feléért is elvállalnám bármelyiket. 

Visszatérve Van Persiere, eltörölgette az eligazolásáról szóló pletykákat, és kijelentette, elkötelezett a klubhoz. 

A sérülteket nézve is szépen lassan helyreáll a csapat, Diaby és Vermaelen a visszatérés szélén állnak, Wilshere és Sanga hosszú időre vállalták a sérültlista uralkodója munkakört. Érdekes, hogy se Ramsey sem Chamberlain nem található meg a keretben.

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie

Pad:

Fabianski, Santos, Djourou, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére! 

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (430)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát valljuk be mostanában sokkal jobban teljesít a cseh mint a walesi.
13 éve
Törölt felhasználó
Az jó lesz Batti :) Értem én, hogy nem bírja, de rotálni nyugodtan lehet ;) Arról pedig ki játszik jobban, lehetne nagyon sokat beszélni. Mindenesetre ma nagyon szépen focizott és nem csak a látványt díjazom ;) Szerintem több színt hoz a játékba és a megoldásai nagyon szépek, olyan Arsenal-osAK. Azonban az sem titok más stílusban fociznak !
13 éve
Romeo, lehet, hogy jobb Rosicky Ramsey-nél (ezt kétlem, maximum látványosabban játszik, más stílusban), csak az a bibi, hogy nem bírja már a két meccs/hét terhelést.
13 éve
Törölt felhasználó
Ne aggódj, Romeo! Biztosíthatlak, hogy videó formájában megtekintheted majd Rosicky minden egyes zseniális megmozdulását. Bár a videót nem én fogom készíteni, hanem az egyik ismerősöm ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Ami a meccs embere szavazást illeti, nem kétséges, hogy RvP 2 gólt vágott és nagyon jól focizott, Song hozta a formáját de én akkor is szeretném látni Rosicky minden egyes megmozdulását videó formájában. Mert amit a cseh művelt, ahogy lefutott, megpörgetett, otthagyott, lecselezett mindenkit és amilyen passzai voltak, Ramsey- től sokkal jobb. Meg kell hagyni. Nagyon nagy dinamikát hozott a játékba. Le a kalappal előtte, sokat szeretném még látni, de ugyebár Ramsey valamilyen módon előnyt élvez. Ami pedig Arshavin-t illeti, nálam előbbre van Gervinho- nál. Ami pedig a meccset illeti, már valahol láttam a pályán a régi Arsenal-t :)

Szólj hozzá