Régóta ment az ígérgetés részemről, hogy összegyűjtöm és leírom az elmúlt pár hónap eseményeit egy teljesen új szemszögből! Ebben az új rovatban nem csak a csapat játékosaira térnék ki, hanem ránk arsenalfan.hu látogatókra is. A rovat neve 'ennél már nem lehet rosszabb' . Az első részben a Februárban történteket vesszük számon.

2011. február 27 18:54 perc Egy apró kommunikációs hiba, Obafemi Martins, 1-2 . De nézzük az előzményeket.

2011. február 23 Az arsenalfan.hu fórumozói évek óta nem látott extázisban vannak és alig várják a pár nap múlva esedékes finálét.

Az Arsenal már 10 mérkőzés óta veretlen, ebből 8 meccs győzelemmel, és 2 döntetlennel zárult. A legutóbbi küzdelem vége 1-1 lett, ráadásul egy nagyon is verhető gárda ellen. Jelenleg az Ágyúsok 1 kerek ponttal vannak lemaradva a ligavezető Manchester United mögött.  A mai napon egy elhalasztott meccs került pótlásra, a Stoke City ellen, ami 1-0 ás győzelemmel zárult. Az Arsenal immáron 11 mérkőzés óta veretlen.

-arsenalfan.hu

2011. február 24 Az oldalon a feszültség kezd fokozódni, a fórumozók feszültek, de bizakodnak, hiszen immáron biztossá vált, hogy Fabregas nem játszik a fináléban és kérdéses volt vanPersie és Koscielny szereplése is, ám a játékosok magabiztosan álltak a sajtó elé.

Úgy hisszük, hogy képesek vagyunk megnyerni a bajnokságot. A duplázást vettük célba.

-Szczesny

Felkészültünk, hogy kemény csata lesz. Ez a döntő és én szeretném megnyerni első angliai trófeámat.

-Arshavin

Őrült és magabiztos vagyok.

-Szczesny

Nem félünk többé.

-Sagna

Vasárnap én leszek a csapatkapitány.

-vanPersie

Szeretném felemelni a trófeát

-Fabregas

A csapat 11 meccse veretlen, most egy 6 éves átkot törhet meg.

-arsenalfan.hu

2011.február 26 Egy nappal a döntő előtt. A játékosok, Wenger adja a szokásos nyilatkozatokat, de még az arsenalfan.hu szurkolói magabiztossága is töretlen, szinte mindenki biztos a sikerben, de nem mindenki….

Nem szabad könnyedén venni a Birminghamet.

-Winterburn

Egy nappal a döntő előtt a szurkolók magabiztossága ismét nőtt, amikor az egész sajtóban elterjedt a pletyka, hogy Nasri 5 évvel meghosszabbította a szerződését. Talán így is lett volna, csak 1 nappal később a pánik közepette szaladt Manszúrhoz ? Ki tudja…

2011. február 27, reggel 10 óra  A csapat mérföldkőhöz érkezett. Vajon beírják magunkat a történelembe ?

Kérdések lesznek, ha az Arsenal nem nyer semmit

-Winterburn

Nem elégszünk meg egy ligakupával.

-Wenger

Nyerjünk Fabregasért és Walcottért!

-Wilshere

A következő tíz évben itt akarok játszani!

-Wilshere

Délután 16:45 perc A Wembleyben a hangulat fokozódik, az Arsenal szimpatizánsok soha nem látott módon éltetik a sajátjaikat. A stadion megtelt, a szimpatizánsok a rivális csapattal együtt éltetik sajátjaikat. A feszültség fokozódik.

Este 19:00 A szurkolók csalódottak, a kupaátadásra a fél stadion üres, csak a Birmingham szimpatizánsok maradnak.

Este 22:00

Az egész csapat csalódott, A szemünk előtt csak a siker lebeg, és az hogy a szurkolóink ne legyenek csalódottak.

Sajnos sikerült vereséget szenvednünk vasárnap a Birmingham City ellen. De ennek ellenére, a többi kupasorozatba még versenybe vagyunk.

Nagyobb elképzeléseink vannak/voltak, minthogy mindössze egy Liga kupa sikerünk legyen. De természetesen jól jött volna, hogyha győztesen jövünk ki belőle.

-Wenger

Azonnali reakcióra van szükség

-Chamakh

 
A csapat kész visszatérni

-Wilshere és Fabregas

2011. február 28-29 A vereséget követően számos kérdés merült fel, valamennyi játékos üzent a sajtóban, hogy fel kell állnunk a padlóról. Vajon a szokásos mondatok voltak a szurkolóknak, hogy csökkentsék a csalódottságukat? Vajon tényleg ennyire magabiztosak voltak a mérkőzés előtt a játékosok ? Vajon mennyire lesz hatással ez ránk ?

A következő részben a márciusra fogunk kitérni és elemezni a hónapot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem rossz cikk de kicsit össze van kuszálódva, egyébként szerintem is fölösleges ezen agyalni itt tartunk és pont. Nem tehetünk mi szurkolók más mint továbbra is bízunk a csapatba, egy igazi drukker ezt teszi. Majd a külföldi szurkolók tüntetni fognak úgy is ha így folytatjuk :D 😏
12 éve
Törölt felhasználó
Azt hittem ezen a témán már rég túl vagyunk, hogy egy, vagy két játékos nyakába varjuk ezt a kudarcot. Nem egy kapus és egy védő tehet arról, hogy egy gyenge Birmingham-et nem tudtunk megverni. Ez így alakult, nem tudunk ellene mit tenni. Jó lenne Szczesny-t nem oltogatni, mert szerintem a világ egyik legtehetségesebb fiatal kapusa, és már most rengeteget köszönhet neki a csapat...
12 éve
Törölt felhasználó
dalex: úgy látszik te csak a rosszat látod Szczesny-ben. De ha ő nincs akkor már nem itt tartanánk.
12 éve
Törölt felhasználó
dalex! Több okból kifolyólag is röhejes vagy...
12 éve
Törölt felhasználó
dalex! Ez egy kicsit erős kijelentés, pontosabban fogalmazva egyáltalán nem helytálló! Tudnál mondani néhány példát, hogy mikor ment el meccs Szczesny miatt? (A kupa döntőt ne mondd, mert az nem rajta ment el, hanem a csapaton!)

Szólj hozzá