A fiatal játékos a Shrewsbury Town elleni Ligakupa mérkőzésen debütált a felnőttcsapatban és lassacskán talán megvetheti a lábát a 'nagyok' közt.

 

Az Arsenal Player -nek adott interjújában a 18 esztendős játékos zavarodottan csak annyit mondott, hogy egyszerűen nem talál magyarázatot a teljesítményre, mivel a keret minőségi játékosokból áll, akik a fiatalokkal karöltve remélhetőleg sikeresen kilábalnak majd a krízisből, hiszen közel sem a tabella 15. helye az őket megillető pozíció.

 

Más fiatalokra - többek között Emmanuel Frimpongra is - kitérve, az angol futballista elmondta, hogy elsődleges céljuk az, hogy magát a játékot élvezzék az Arsene Wenger által felvázolt formációban, és hogy segítsék az első keret tagjait..

 

Ryo Miyaichi-ról is jó véleménnyel van. Szerinte a kis japán remek játékos, rendkívül gyors és nagy hasznára lehet az Ágyúsoknak. Ráadásul az angol nyelvtudása is rengeteget fejlődött, így a kommunikációs problémák is elhárultak.

A fiatal játékos elmondta:

 

[Döcögős szezonkezdet okai?] Őszintén szólva, nem igazán van rá válaszom. Sok-sok remek játékosunk van és kellő minőséget képviselünk, így a győzelmeknek is jönniük kéne. Valamilyen oknál fogva jelenleg ez mégsem működik, de egészen biztos vagyok benne, hogy hamarosan talpra állunk és győztes meccseknek nézünk elébe.

 

 


[Elégedett a fiatalokkal, mint pl. Emmanuel Frimpong?] Sokat tettek azért, hogy az első csapatba kerüljenek és nyilvánvalóan hajtani fognak, hogy megfelelően segíthessék a csapatot.Mindannyian szeretnénk az első csapatba kerülni és előbb utóbb nyilván ott is leszünk. De elsődleges célunk mindig az lesz, hogy legjobb tudásunk szerint szolgáljuk a klubot.

 

 


[Miyaichi-ról] A feljutás természetesen nehéz, de Ryo remek játékos. Rendkívül gyors és sokat segíthet a csapatnak. A napokban láthattunk tőle egy remek asszisztot. Nagyon jó játékos és az angoltudása is sokat fejlődött mióta ide került. Jól csinálja.

 

 


[Bajnoki céljai?] Alapvetően, csak szeretnék meccseket játszani.Akkor vagyok a legboldogabb, ha futballozhatok és szeretném mindenkinek megmutatni, mennyire jó vagyok. Hosszú ideje csinálom ezt és jelenleg tényleg ennyi a célom

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá