Az Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger elismerte, hogy a nyári átigazolási időszakban komolyan érdeklődött a Lyon játékmesteréért, Yohann Gourcuff-ért. Nem titkoltan Fabregas pótlásásra szerette volna leigazolni a franciát, ám lemondott a játékosról, mikor értesült annak sérüléséről.

De ma a Lyon vezetőedzője Jean-Michel Aulas kijelentette, hogy konkrét ajánlat is érkezett az Ágyúsoktól, ám ő egyszerűen semlegesnek tekintette azt, mivel nem akarta elengedni csapata egyik legfontosabb játékosát. 

Aulas elmondta:

 

Érkezett ajánlat az Arsenal-tól, ám én nemet mondtam. Egyszerűen azért, mert Yohann-nak 5 éves szerződése van a klubbal, szeretne jól teljesíteni és én hiszek benne.

 

Tavaly nyáron, a VB után csatlakozott a Lyon-hoz és nem volt könnyű dolga. Ez nem rejtély, egy futballistának szüksége van a bokájára, ugyanúgy, mint egy írónak a kezére.

 

Wenger-nek egyébként sincs szerencséje a sérült játékosokkal, így az lett volna az utolsó dolog ami hiányzik, hogy egy olyan új játékos érkezzen, aki a sérültek listáját bővíti.

Gourcuff azóta visszatért. 5 hónapot hagyott ki. Meglátjuk télen következik e a történet folytatása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Walcott80! Igen, talán értelmezni kellene (:
13 éve
Törölt felhasználó
szeretem az ilyen utólagos nyilatkozatokat, ezekkel megyünk aztán végképp semmire, és lesznek idegesebbek egyesek, hogy mennyire hajszálon múlott pár játékos ideigazolása.
13 éve
Törölt felhasználó
Walcott80! Fecc csak ironizált... :roll:
13 éve
Törölt felhasználó
fecco04! Latom te is csak olvasol, es kommentelsz. Talan ertelmezni is kellene a komment elott. Fuj. "Érkezett ajánlat az Arsenal-tól, ám én nemet mondtam. Egyszerűen azért, mert Yohann-nak 5 éves szerződése van a klubbal, szeretne jól teljesíteni és én hiszek benne."
13 éve
Törölt felhasználó
Ez is Wenger hibája. Fúj.

Szólj hozzá