Oguzhan Ozyakup bevallja, hogy hálával tartozik Robin van Persie-nek.

A 19 éves játékos az AZ Alkmaar csapatától érkezett 2008-ban, és két hete bemutatkozhatott az első csapatban a Ligakupában.

A csapat kapitánya Robin van Persie szárnyai alá vette a fiatal középpályást és Ozyakup szerint honfitársa egy igazi apa-figura, a jelenlegi Arsenal csapatban.


"Hogy őszinte legyek, legtöbbször Robin-ra nézek fel, hiszen ő is holland és tényleg törődik velem, még a futballon kívül is." mondta Ozyakup


"Több pályán kívüli dologban is segít, és én nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy ennyire figyel rám. Soha nem vártam el, hogy segítsen nekem, de nagyon hálás vagyok, hogy megteszi ezt."

A Twitteren keresztül szokott üzenni, például, hogy gratulál, ezek olyan kis dolgok, amik nagyon jól esnek, és ezért is nézek fel rá.


 

A Manchester United ellen, amikor a kispadon ültem azt mondta,  ha beállok, ő tudja, hogy akármire képes vagyok a labdával, de nélküle összpontosítsak a feladatomra .

emlékezett vissza Ozyakup.

 

 

 

Taktikai tanácsot adott, és ez hihetetlen.



Ozyakup reménykedik abban, hogy a két hét múlva rendezendő Bolton elleni Ligakupa mérkőzésen ismét pályára léphet az Emirates gyepén, de ezen túl reménykedik, hogy ő is megmutathatja majd egy kölcsönszerződés alkalmával, hogy mit is tud valójában.

Nem tudom, mi fog történni. Természetesen szeretnék játszani az első csapatban rendszeresen, de ez attól függ, hogy mi történik ott.



Szeretnék kimenni úgy a pályára, valahol, hogy minden héten játszani tudjak egy meccsen.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
Igaz. De ArsenalfanZ, ha zavar téged, akkor szívesen leveszem, tényleg nem tudtam, hogy te csináltad, és még nem is láttam itt ezt az avatárt. (Egyébként ez a kedvencem xd)
13 éve
Törölt felhasználó
Ugyan már gyerekek! Nekiálltok vitatkozni hogy ki milyen képet lopott a világhálóról:D ArsenalfanZ, neked meg ajánlom, hogyha képet csinálsz, helyezd el a neved a képen akármennyire is kicsi az:)
13 éve
Törölt felhasználó
Nem vallok be semmit. Nem innen van a kép. Ha gondolod felrakom neked valahova, és megnézheted a dátumot... omg...

Ha meg te csináltad akkor grat, mert már nemzetközi fórumokon is láttam, és onnan "LOPTAM", szóval jó munkát végeztél, minden irónia nélkül...
13 éve
Törölt felhasználó
Blade!@

Csak ezt a képet Paint Shop Por 8-al vágtam és látom a kiemelt effekteket rajta. Én nekem nincs ezzel bajom csak szimplán megkérdeztem, de látom zavar és nem vallod be.
13 éve
pfff xDD összevesznek a képeken :D :D nem mind1 milyen a képed??XD

Szólj hozzá