Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján további csapat híreket árult el a Tottenham elleni derbi előtt.

"Úgy tűnik, Koscielny egészen biztosan nem fog majd részt venni a vasárnapi meccsen. Jól halad a felépülése, de a rangadó túl korán jön a számára, egyeteln vizsgálaton sem tudott megfelelni pénteken. Gervinhóról szombaton, vagy vasárnap lesz döntés. Ő és Walcott közül az angol visszatérése tűnik valószínűbbnek. Rajtuk kívül Benayoun és Squillaci is egészségesek, a francia azonban nem elég fitt a meccshez. Benayounnal nincsenek ilyen problémák, ő lehet, hogy a keret része lesz." - mondta Wenger.

"Squillaci egészen biztosan nem elég fitt ahhoz, hogy rögtön a kezdőbe kerüljön, így nagyon valószínű, hogy ismét Alex Song kezd majd a védelemben, de ez egyelőre nem eldöntött tény, még nem állítottam össze a csapatot. Alex Oxlade-Chamberlainnek is jó esélye van arra, hogy bekerüljön a keretbe."

A francia ezután Thomas Vermaelen egészségügyi állapotára tért ki.

"Egy picit meghosszabbodott a visszatérési dátuma, nem közvetlenül a jövő heti válogatott meccsek után tér vissza, hanem két hétre rá."

A belga védő a Twitteren keresztül nyugtatta a csapat szurkolóit, mondaván: ne üljenek fel az újságírói pletykákra.

"Jól halad a sérülésem múlása, a gyógyulásom, egyszerűen csak egy kis időre van szükségem, amíg teljesen meccs fitt leszek. A médiában terjengő pletykákra pedig csak azt tudom üzenni, hogy semmilyen visszaesés nincs a rehabilitációmban, spt épp ellenkezőleg: minden a legnagyobb rendben van, minden terv szerint alakul." - mondta Vermaelen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
Na Verma plusz két hét off!!?? Remek!!
13 éve
Törölt felhasználó
Látod...kíváncsi leszek, ez a 3 hét náluk tényleg annyira nyúlik, vagy olyanok az orvosaik, mint nálunk %-P
13 éve
Törölt felhasználó
Titifan! Én azt hittem, hogy a játékosok csak az Arsenalnál sérülhetnek meg... Van ilyen máshol is?!
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: Fabregast elérte a végzete...térdínsérülés-3 hétre out!
És mindezt edzésen szedte össze egy rossz mozdulattal!
13 éve
Törölt felhasználó
sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Sopcast az Everton - Liverpool meccshez. Aki hangolni akar a holnapi derbire, annak egy kis ízelítő a liverpooli mészárlásból ;)

Szólj hozzá