Arséne Wenger az alábbi tájékoztatást adta a csapat jelenlegi sérült játékosairól a Tottenham elleni rangadó előtt.

-A jelenleg sérült játékosok közül Walcottnak van a legnagyobb esélye, hogy visszatérjen a vasárnapi rangadóra. Az Olympiakosz ellen az angol mellett - többek között - Koscielny és Gervinho sem volt bevethető, a három játékos közül az angol van a legtöbb, míg a franciának van a legkevesebb esélye, hogy pályára léphet vasárnap. Mindhárman szombaton, vagy akár közvetlenül a meccs előtt átesnek majd egy viszgálaton.

-Sebastien Squillaci és Yossi Benayoun is felépültek, mindketten pénteken, vagy legkésőbb szombaton el is kezdik az edzésmunkákat. A francia védő egyelőre nincs olyan fittségi szinten, mint Benayoun, így ő egészen biztosan kihagyja a Spurs elleni meccset.

-Djourou továbbra is sérült, illetőleg azok, akikről már korábban is tudunk. Újabb sérült azonban nem lett a szerdai, Olympiakosz elleni BL-meccset követően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Ne szívd mellre, ismersz ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Szar volt?? Frimpong?? akinek az oldaláról veszélyes támadásokat indított az Olympiakos az első félidőben(mert a 2. nem nagyon voltak) az Sagna volt, de őt sem kritizálom, mert ment fel támadni mint az állat.
12 éve
Törölt felhasználó
Kösz a választ ericsson... és fecc is, bár előbbi stílusa kicsit jobban bejött...
12 éve
Hát ez kurva jó hír...
Akkor megint Pingpong lesz a vkp. A BL meccsen nagyon gyenge volt. Sőt,továbbmegyek. SZAR VOLT!
12 éve
Törölt felhasználó
fecc ez most pár rutinos arsenalfan rajongónak övön aluli volt :D

Szólj hozzá