Remekül alakult Alex Oxlade-Chamberlain debütálása a Bajnokok Ligájában. Az első arsenalos gólját a múlt héten megszerző angol játékos ugyanis most a legrangosabb európai kupasorozatban kapott esélyt Arséne Wengertől, amit rögtön egy remek találattal hálált meg.

A találatával Chamberlain a legfiatalabb angol arsenalossá vált, aki az európai kupaporondon is gólt szerzett, így nem véletlen, hogy a Wenger eltiltása miatt irányító Pat Rice dícséretét is kiérdemelte.

"Alexben meg van a kellő sebesség és technikai tudás, hogy bármilyen poszton játszhasson a középpályán. Mivel okos srácról van szó, tudjuk, hogy azon fog dolgozni, hogy miként lehet majd következetessé tenni a teljesítményét. A megfelelő emberekkel van körülvéve, akik remek dolgokat mondanak neki." - mondta Rice a mérkőzést követően.

"Alex nagyon magabiztos, s hallgat a körülötte lévőkre, de képes saját maga is döntést hozni, s ez is fontos, hiszen ilyen korban nagyon sok edző körülvesz egy játékost, akik külöböző dolgokat mondhatnak. Nem kétséges, hogy Alex remekül fog majd dönteni. Nagyon jóban vannak Theóval, akitől szintúgy sokat lehet majd tanulnia, s így fejlődnie."

"Az Arsenal szurkolók még biztosan fognak róla hallani, nem is keveset, ugyanakkor bármikor is törjön be a felnőtt csapatba, nehéz lesz Theo elé kerülnie, aki elég jó ahhoz, hogy ne adja fel rögtön a helyét. Ez persze az angol válogatottnak csak jól jöhet majd." - zárta szavait Rice.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
sajnos nem láttam a meccset, de innen is gratulálok a góljához! szép gól volt, Chamakh ügyesen megcsinálta neki a helyet, Santos pedig szerintem jobb egyenlőre, mint Gibbs
13 éve
Törölt felhasználó
A nap beszólása: "az én játékom nem a gyorsaságon vagy az erőn alapszik, hanem a futballtudáson és a labdaérzéken "-Joey BARTON. :D :D Jót nevettem rajta.

Szólj hozzá