A két héttel ezelőtti dortmundi peches X utána hazai pályán lép pályára Arséne Wenger gárdája, mégpedig a regnáló görög bajnok az Olympiakosz ellen. A vendégek az előző körben kikaptak a Marseille ellen, így ég bennük a vágy, hogy megmutassák, igenis ők is harcban vannak a továbbjutásért.

Az 'Ágyúsok' a hétvégén Robin van Persie kettő illetve Alex Song góljaival fektették két vállra a Bolton Wanderers gárdáját, azonban most biztosan nem lesz ilyen könnyű dolga a csapatnak. Igaz az Olympiakosz eddig 9 meccsből egyet sem tudott tudott megnyerni, s ezeken a mérkőzéseken csupán egy gólt tudott lőni - a Liverpool ellen.

Sérülések terén megint nem áll jól Wenger, hiszen nem számíthat Theo Walcottra, Laurent Koscielnyre, Gervinhora, Johan Djouroura, Yossi Benayounra, valamint a hétfőn megműtött Jack Wilsherere, Thomas Vermaelenre és Abou Diabyra.

Az Olympiakoszhoz viszont több kulcsjátékos is visszatért sérülésből: Fuster, Ljubomir Fejsa, Giannis Potouridis és Ariel Ibagaza is bevehető.

Nem lesz tehát könnyű mérkőzés, de bízunk benne, hogy Wenger ma estére is kitalál valamit, amivel a 2009/10-es szezon után (2-0-ra győztünk akkor van Persie és Arshavin góljaival) ismét 0 ponttal küldhetjük haza a helléneket.

Várható kezdőcsapat: Szczesny - Sagna, Song, Mertesacker, Gibbs - Frimpong, Ramsey - Arshavin, Arteta, Rosicky - van Persie

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
a meccsről lesz valami értelmes sopcast adás?
13 éve
Törölt felhasználó
vanPersie10. Ha esetleg Tévez nem jönne össze, akkor igazoljuk le a 3 éves kis nyavajgós-sírós unokahúgomat, ugyanaz a kettő.
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem ma nyerni kell, bár én az Olympaikoszt erős ellenfélnek tartom, vigyázni kell velük, nem szabad leírni őket, de egy számunkra jó eredményt kell elérni!!!!

A Tottenham meccs előtt jó lenne egy sikeres BL meccs
13 éve
Törölt felhasználó
vanPersie10 Minél előbb szedd le a linket, mert a magyar portálok linkelése esetén ha jól tudom 24 óra bann jár!
13 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/futball/2011/09/28/tevez_a_futball_szegyene/ fasza lenne ha le tudnánk igazolni miután a Cityből kidobták :coolgrin: :coolsmile: ;-P

Szólj hozzá