A lassan fellendülő (nagyon lassan) csapat ma a görög Olympiakos együttese ellen léphet színre, kérdés, hogy hagyjuk majd el a tetthelyet...ugyanis a keret majdhogynem borzasztó, szegényes a keret, sok a sérült, vagy fáradt és némileg túlhajtott játékos. Kérdés, mennyire isszuk meg ennek a levét, lehet az egészet be fogjuk 'szüpürtyülni'...Wenger továbbra is eltiltáson van, és ha megint huncutkodni akar a mobiljával, hogy onnan irányítsa Rice-t, talán kap még egy meccset, de reméljük erre nem kerül sor. Térjünk vissza egy picit Rice bácsira, akinek 'félelmetes statisztikája' van az Arsenal vezetését illetően, még nem kapott ki a csapat a vezénylete alatt...tény, az a pár meccs annyira nem mérvadó, de tény, hogy ő bizony (Wengerrel ellentétben) bizony leordítja a fejeket, és buzgón irányítja a csapatot...

No, ismét sérülések. Kiesett Walcott, Djourou, Gervinho, Koscielny, Benayoun...hosszabb távon nem elérhető Diaby, Vermaelen valamint Wilshere...akit nemrég műtöttek meg. Sőt, Wenger szavait idézve 'legkésőbb nyárra teljesen fitt lesz' . Ebből a mondatból azonnal le is szürhettük mi van vele, lehet, őt se látjuk idén.

Látva a kezdőt, egy-két ponton elég foghíjasak vagyunk, de ott talán segít a fiatalos lendület, vagy néhol a tapasztalat.

 

Gyerekek, mostmár konkrét győzelmi sorozatunk van! Kerek 3 győzelemnél járunk, ez ettől az Arsenaltól több, mint amire számítottunk az Old Traffordi dubajozás után...A végeredmény 2-1, Oxlade-Chamberlain valamint Santos góljával. Számomra a meccs két legjobb játékosa Rosicky és Chamberlain, de elsősorban a cseh játékmester, oltárian megy neki az adogatás, a rövidpasszos játék egyszerűen a vérében van, szépen, gyönyörűen és technikásan játszik...Észre kéne venni a képességeit és odaadni neki az irányító pozíciót, sokkal jobb, mint bármelyik középpályás az egész keretben!

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sanga, Mertesacker, Song, Santos, Frimpong, Arteta, Rosicky (C), Chamberlain, Arshavin, Chamakh

Pad:

Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Coquelin, Ramsey, Park, Van Persie

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (295)

13 éve
Törölt felhasználó
Ja és sztem Frimpong egyáltalán nem volt rossz jobban bízok benne mint coqban egyenlőre de persze song a favorit.
13 éve
Törölt felhasználó
Ramsey is nagyon jó volt abban a 20 percben vagy voltak szép megmozdulásai.
13 éve
Törölt felhasználó
Oxladera szavaztam, mert az első játékrészben nagyon tetszett a játéka. Kételkedtem benne, hogy miért kezd, de bizonyított! A második félidőt helyre-közzel láttam, ezért is ment a pont Oxira!
13 éve
Jól játszott Oxlade, de nem volt szabadon hagyva, vissza kellett zárnia, egy picit nyers még, de jólesz ő! Santosra nyomtam én is. Szimpi alak.
13 éve
Törölt felhasználó
Man of the match: Arteta. Santosra gondoltam a gólja miatt, de Arteta valamiért jobban meggyőzőtt. :)
Go Gunners! Folytatni kell a győzelmet.

Szólj hozzá