Arséne Wenger nem aggódik Robin van Persie szerződés hosszabbítási szándéka felől. Mint ahogyan arról beszámoltunk, a holland játékos jelenlegi kontraktusa 2013-ig szól, így az Arsenalnak érdeke minél hamarabb érdeke a hosszabbítás nyélbe ütése, nehogy aztán ingyen veszítsék el a kapitányukat.

Samir Nasri nyári esete pontosan ezt példázta: a francia arsenalos kontraktusa 2012-ben járt volna le, s miután a hosszabbítás volt a legvalószínűtlenebb forgatókönyv, az Arsenal végül az eladás mellett döntött.

"A hosszabbítás rajtunk és Robinon múlik. Részünkről magától értetődő az elképzelés a folytatásról." - mondta Wenger a mai sajtótájékoztatóján.

"Nem mondanám, hogy bármi probléma lenne a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Még két évünk van a végső döntésig, szóval egyáltalán nem kell sürgős döntéseket hoznunk. Két év a futballban hihetetlenül hosszú idő." - tette hozzá a francia.

Wenger úgy véli, a hosszabbítás helyett most csak az a legfontosabb, hogy van Persie mostani remek formája tovább folytatódjon.

"Nagyon sokat várok tőle, de a teljesítményével hozza ezeket az elvárásokat. Remekül játszik össze a csapattal, a befejezései pedig kiválóak. Az elmúlt 31 meccs folyamán 26 gólt szerzett, és nem feledhetjük el azt sem, hogy az előkészítésekben is kiválóan veszi ki a részét."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem nemkell elkezdeni képzelegni,attól hogy most a Mu leikszelt az eredményei alapján még mindig jobb csapat,legszebb öröm a káröröm igaz?
13 éve
Törölt felhasználó
Akkor már e miatt is vagyunk nagyobb csapat mint a MU, mert mi a kulcsjátékosOK tömeges hiányzásával is képesek vagyunk jól játszani!
13 éve
Törölt felhasználó
az, hogy ha egy olyan szintű csatár, mint rooney a pályán van, engem már az megnyugtatna valamilyen szinten
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem hülyeség, hogy Rooney miatt van... Ő egy csatár, nem egy irányító mint ahogy Cesc... Nem hiszem, hogy egy csatár miatt játszanak ilyen szarul, a védekezés nem Rooneyn múlik!
13 éve
Törölt felhasználó
ennyit ér az mu ha nincs rooney.. méghogy nem függenek egy játékostól sem. hát megkaptuk a választ

Szólj hozzá