Angol lapértesülések szerint Robin van Persie már jelezte azon szándékáról az Arsenal vezetőségét, hogy leghamarabb csak jövő nyáron ülne le tárgyalni a 2013-ban lejáró szerződésének esetleges meghosszabbításáról.

A holland játékos azon öt játékos egyike, akiknek a kontraktusa 2013-ban jár le, így az Arsenal érthető módon sürgeti a minél hamarabbi megoldást a hosszabbítást illetően. Mint ismeretes, Samir Nasri ingyen távozhatott volna bármelyik csapathoz, ha az Arsenallal maradt volna a szerződésének utolsó évében, így ezt a szituációt elkerülvén, Arséne Wenger már utasította a csapat felsőbb vezetését, hogy minél hamarabb rendezzék a hosszabbítással való ügyeket.

 

Még majdnem két év van 2013-ig. Elégedett vagyok a mostani szerződésemmel, de ennél többet nem tudok mondani. Nem látok a jövőbe. Jelenleg minden rendben, aztán majd meglátjuk.

- idézte van Persie szavait a Daily Mirror.

Most az a legfontosabb, hogy jól játsszunk. Úgy gondolom, hogy valóban meg van az a megfelelő pillanat, amikor a feleknek le kell ülniük megvitatni a folytatást, de ez nem csak a játékoson, hanem a csapaton is múlik. - tette hozzá az Arsenal kapitánya, aki nemrégiben adta el a hertfordshire-i házát.
Nem akarok rossz képet festeni semmiről, hogy a saját érdekeimmel előrébb akarok férkőzni, mint a csapatéval. Azt azonban nem tudom megerősíteni, hogy tárgyalunk, hiszen háromnaponta vannak meccseink.

Wenger azonban meglehetősen nyugodt a kérdést illetően.

Nem gondolom, hogy a távozását készítené elő. Ő legalábbis nem Barcelonából jött.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Jogos ;) Én csak először nem hittem a szememnek, de ez nem ellened irányult!
13 éve
fecc04! Hidd el, hogy amennyire csak lehet, igyekszünk kihagyni a klasszikus brit bulvár-megfogalmazást az oldalon. Emiatt a címeket és az átkötéseket is mi magunk találjuk ki, csak az idézetek vannak szóról-szóra. De ez még mindig nem olyan bulváros, mint amit az nso talált ki. Efféle böszmeségek miatt nem szeretjük, ha magyar lapokat linkeltek be, mert nem várható el azoktól, hogy mindenben teljesen képben legyenek az Arsenalt illetően.
13 éve
Törölt felhasználó
Csak Rosickyt ne most kezdem úgy érezni, hogy egyre jobb ÚJRA és hát Arsha távozását pedig egyértelműen nem preferálom csak hát sajnos nem én döntök.

Almunia mehet én még akkor se sírnék nagyon ha dj menne, mert ott lesz Bartley. Chamakh se fog menni, mert most bombaszezonja lesz.
13 éve
Törölt felhasználó
Robin ne szórakozzunk már légyszíves! A szurkolók viszont minél hamarabb szeretnék látni az új szerződést! Nem kéne még több kulcsembert elveszíteni!

OFF: Eddig minden nyáron voltak meghatározó játékosok. A nyáron szerintem a következő emberek fognak távozni. Almunia, Djourou, Rosicky, Chamakh, Arshavin.
13 éve
Törölt felhasználó
egyébként ez a hír nem túl biztató, mármint ettől nem kell pánikba esni,de nem is a legjobb hírek

Szólj hozzá