Nemcsak az Arsenalnak, de kiváltképpen Robin van Persie-nek, a csapat holland gólvágójának hozott eredményt a szombati, Bolton Wanderers elleni bajnoki találkozó.

Az ágyúsok első két gólját ugyanis az a van Persie szerezte, aki így a 100. arsenalos találatát is ünnepelhette az Emirates közönsége előtt. Ezzel a holland csatár is feliratkozott az Arsenal 'századosainak' listájára, szám szerint a 17.-ként.

Nagyon büszke vagyok erre a tényre, hiszen én lehetek mindössze a 17-ik olyan játékos, aki elérte a 100. gólját egy csapaton belül, ez pedig nagy eredmény.- mondta van Persie a Sky Sportsnak.
A mérkőzés labdjának jól kiérdemelt helye lesz a nappalimban. A szurkolók egyébiránt ismét bámulatosak voltak. Az elmúlt időszak őket is nagyon megviselte, de remélhetőleg most már el tudunk majd mozdulni a holtpontról. A szombati mérkőzés után mindenki nagyon mosolygós volt, hiszen így akarunk teljesíteni.

- tette hozzá a holland, akit Arséne Wenger sem győzött dicsérni.

Nagyon nehéz lenne elképzelni a csapatunkat nélküle. Remélhetőleg, kopogjuk le, minden egyes meccsre bevethető lesz. 100 gólt ilyen magas szinten elérni, elképesztően nehéz. 2011-ben Robin 31 meccs alatt 26 gólt szerzett, ez egyszerűen bámulatos.
Azt mindenki tudja, hogy Robin egy kivételes gólszerző, nem egy teljesen szokványos csatár, már csak emiatt is kérdeznek rá sokszor, hogy miért játszatom ilyen sűrűn középen. A helyezkedése már-már Messit idézi, remekül mozog mind a posztján, mind azon túl.
Természetesen a klubunk tudja a legjobban, hogy mennyire kivételes játékosról van szó, de a közönség is azért szereti őt az egyik legjobban, mert Robin tényleg nagyon imádja az Arsenalt, amely csapat igazán a szívében van. Ő tényleg értékelni tudja azokat az időket, amiken keresztül mentünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
reméljük meg dönti Henry rekordját...
13 éve
Sorry, tegnap este írtam a hírt, persze hogy csatár. Epic fail :)
13 éve
Törölt felhasználó
RvP mióta védő???? 🐛
13 éve
Törölt felhasználó
31 meccs alatt 26 gól!! Ez nem semmi. A legemlékezetesebb pillanatok( mérkőzések ) számomra a Barca elleni egyenlítő találta ,a Wigan elleni mester hármas és a Bolton elleni 100. gólja!!
13 éve
Törölt felhasználó
van Persie biztos,hogy védő ?=)

Szólj hozzá