Jack Wilshere bokáját megfogják műteni hétfő reggel.

Az előző hetekben Wilshere egy speciális cipőt hordott, amely megvédte bokját a különböző terhelésektől. Az orvosok azt gondolták, hogy ez a fajta megoldás elkerülhetővé teszi a műtétet.

A héten a viszgálatok kimutatták, hogy a fiatal angol játékos lába szinte semmit nem javult, így kés alá kell feküdnie.

Jack sérülését innentől kezdve világhírű specialisták fogják átvenni.

Wilshere visszatérését csak a műtét után tudják az orvosok megsaccolni. Az azonban biztosra vehető, hogy az angol középpályás további hónapokat kényszerül kihagyni.

Időt hagytunk Wilsherenek, hogy természetesen gyógyuljon, ami egy fiatal játékos esetében nagyon fontos. Az utolsó vizsgálatok azonban kimutatták, hogy meg kell műteni őt. Mindenki gyors felépülést kíván Wilsherenek.

- mondta az Arsenal szóvívője

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

13 éve
Törölt felhasználó
Athlon köszönöm! :) Remélem benne lesz az év végi szurkolói aranyköpésekben, ha lesz ilyen rovat :D De gondolj bele jobban. Nincs igazam ? Itt első éves rezidensek vannak akik azt hiszik, hogy a vádli a nyakunkon van...
13 éve
ericsson! nálam ez a hónap kommentje :DD
13 éve
Törölt felhasználó
Nálunk nem orvosok vannak hanem rezidensek..Fiatalítási politikát folytatunk nem ? Úgy lehet a legjobban spórolni, ha a rutintalanokat "igazolunk".
13 éve
Törölt felhasználó
Megint csak a kivárás.. Mire vártunk, hogy valami csoda folytán felépül? Egyből kés alá kellett volna fektetni, és akkor sokkal hamarabb visszatérhetett volna. Ez a klub sosem tanul a hibáiból, és ezt ki lehet jelenteni minden szempontból.

Robin1114! "az igazolt játékosok a csapat előtt kvázi sosem voltak sérültek." Ez nem feltétlen igaz hiszen Arteta az Evertonba folyamatosan sérült volt.

Bosszantó, hogy miért nem vagyunk határozottak, és nem csak a sérülésekkel kapcsolatban hanem az igazolásokkal illetve minden olyan dologgal ami a klub háza táján történik! :down: BORING..
13 éve
Törölt felhasználó
Ericesc,teljes mértékben egyetértek veled.
az meg hogy "madárcsontú" a csapat,azt nem lehet kijelenteni,mert az igazolt játékosok a csapat előtt kvázi sosem voltak sérültek.

Szólj hozzá