A Premier League 6. fordulójában a Bolton Wanderers látogat az Arsenalhoz. Egyik csapat sem kezdte fényesen a szezont, a vendégek utolsó előtti helyen állnak 3 ponttal, míg az ágyúsok az 'előkelő' 17. még éppen bennmaradást érő helyet foglalják el 4 pontjukkal.

Az előző fordulóban hiába szerzett Wenger legénysége 5 gólt, mégis kikaptak 4-3-ra a előző forduló előtt még utolsó helyen álló Blackburn Rovers gárdájától. Habár a hétközben a 'fiatalok' kijavították az 'öregek' botlását a Shrewsbury Town legyőzésével (3-1), mégsem számíthat könnyű mérkőzésre a londoni hadsereg, hiszen Owen Coyle gárdája már többször is borsot tört a francia mester orra alá.

Az Arsenalnál sérülés miatt továbbra sem játszhat Wilshere, Vermaelen, Diaby és Squilacci, azonban a Blackburn ellen megsérült Sagna ott van a keretben, ahogy Djourou is. A Boltonnál nem léphet pályára a Norwich elleni vereség alkalmával kiállított Ivan Klasnic, valamint Lee Chong-Yong valamint Tyrone Mears sem.

Várható kezdőcsapat:  Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey, Song - Arteta, Walcott, Gervinho - Van Persie

A mérkőzést a DigiSport+-on lehet követni élőben! Jó szórakozást!

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
A kezdő nem rossz, bár nálam Walcott helyett inkább Arshavin kapna lehetőséget a kezdőben.
Annak azért örülök, hogy sem a koreai, sem Klasnic nem bevethető a Wanderers-nél. Kevin Davies-re viszont vigyázni kell majd több okból is.
13 éve
Törölt felhasználó
Santos meg Arshavin miért nem kezd...
13 éve
Törölt felhasználó
Cahill megsérült még jó hogy nem vettük meg %-P majd csak télen %-P 🧀 :coolgrin: :coolhmm:
13 éve
Kár,hogy nem Santos a balbekk :\
13 éve
Törölt felhasználó
Na ilyen az, amikor padja is van az Arsenalnak.

Szólj hozzá