Arséne Wenger az alábbi híreket szolgáltatta az Arsemal következő bajnokija előtt - az ágyúsok otthon találkoznak a Bolton Wanderers csapatával.

-Ramsey és Sagna mindketten felépültek. Sagnának ugyan lesz egy utolsó vizsgálata pénteken, de Wenger arra számít, hogy rendben lesz szombatra. A francia egy rúgást kapott a lábára, ezért kellett idő előtt lejönnie a Blackburn ellen. Ramsey ellenben biztosan ott lesz a keretben a Bolton ellen.

-Diaby három-négy hétre van a visszatéréstől, míg Vermaelen egy picit több, mint kettőre. A következő, októberi válogatott találkozókat követően várhatóan mindketten visszatérhetnek majd.

-Squillaci egy hét múlva lesz bevethető, míg Djourou és Benayoum térdín-, illetve combsérülések miatt kihagyják mind a Bolton elleni bajnokit, mind a jövő heti meccseket.

Mindenki más rendben van.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
ericcson neked mi bajod van a 4-4-2 vel, mikor idén nincs kimondott irányitója a csapatnak? ha meg túl sok a középpályás legalább lesz egy kis "harc" a kezdőbejutásért
13 éve
Törölt felhasználó
Wilshere csak 2012-ben játszhat. pff
13 éve
Törölt felhasználó
Amúgy olyan érdekes,hogy azt a témát egyáltalán nem boncolgattuk,hogy mi van a jövő arsenal csapatával?Immáron 6-ik éve épül,és még csak azt sem lehet mondani,hogy egy stabil fiatalokból "felnőtté" vált keret állna a rendelkezésünkre,ezzel csak azt akarom mondani,hogy az elmúlt évek elpazarolt rosszul elsült kisérleti időszak volt,és nem azért mert nem vettünk nagy sztárokat,(ezt már meglovagoltam ezerszer,hogy nagy nevek nélkül nem lesz csoda),de hogy egy olcsó fiatalokból álló keretet sem tudtunk egybe tartani,és azért közbe a fiatalok között is akadtak távozók,akikben több volt, az már igen csak szép teljesítmény.
De passz,hogy tovább,most azt nem vágom,hogy változtat az igazolás politikáján a csapat,és úgymond a betervezett sprórolós időszaknak vége?avagy folytatódik minden,ahogy eddig megszokhattuk...
Vagy azt a kérdést feltette valaki,hogy akkor mit tudott felmutatni a csapat az elmúlt időszakban?
Fú ha ebben az évben is indigóra ugyanaz lesz mint az elmúltakba,vmi végleg összefog bennem omlani.Ennyi kudarcot már egyszerűen nem tudnék megemészteni,miközben ott van vagy volt minden lehetőség a csapat előtt,hogy másképp csinálja a dolgokat.
Szóval nagyon nagyon nehéz és érdekes szezon vár ránk!Mindent bele!
De azt mondom ha idén sem nyernek ezek a csóró srácok semmit,akkor nem hiszem,hogy sok embernek lesz kedve maradni egy ilyen csapatban,ami egyszerűen nem képes az áttörésre,és Wenger valóban most is azt állítaná,hogy ez minden idők legjobb arsenalja?Ha eszedbe jut Ian és Thierry akkor meg is kapod a választ szerintem,hogy attól az arsenaltól nagyon nehéz lesz erősebb csapatot felépíteni,mert az mindent vitt és ütött számomra!Bár BL-ben ők se tudtak nagyot alkotni,ami érdekes számomra!
13 éve
Törölt felhasználó
Most némiképp megnyugodtam! Kicsit féltem hogy Yenkinson fog játszani( kezdeni)!!Sajnos a meccset nem tudom megnézni ,de remélem jól teljesít a csapat és meg lesz a 3 pont!
GO GUNNERS!
13 éve
Törölt felhasználó
Illetve erősítés lehetne (Diaby), ha elkezdené az eszét is használni a pályán.

Szólj hozzá