Az Arsenal újdonsült kapitánya, Robin van Persie a csapat nehéz szezonkezdése ellenére is bizakodó, hogy az ágyúsok szép eredményt érhetnek el a bajnokság későbbi részében.

Az Arsenal 4-3-ra a Blackburn elleni bajnoki meccsén is pont nélkül maradt, van Persie és a csapat több tagja is azonban meggyőzően játszott. Bár a holland csatár ezúttal nem lőtt gólt, Marouane Chamakh találatát ő készítette elő.

Van Persie úgy véli, az Arsenalnak még van ideje reagálni a gyenge szezonkezdetre:

"Még rengeteg van hátra a szezonból, de valamikor mostmár illendő lesz felállni a padlóról és megmutatni, mire vagyunk képesek. Jelenleg ugyanis nem ezt tesszük, s nem vagyunk elég egyenletesek." - mondta van Persie az arsenal.comnak.

"Ugyanakkor rendkívül frusztrál, hogy mindez túl gyakran történik. Minden egyes alkalommal, amikor pozitívan kezdjük a meccset, kiengedünk, s mindig ugyanazokat a hibákat követjük el, ami meglepő."

"Nagyon fontos, hogy mihamarabb pályára álljunk. A Blackburn elleni meccs előtt is azt mondtam a srácoknak, hogy hatalmas meccs előtt állunk, de ez a helyzet csak hatványozódni fog a jövőben. Jelenleg csak a győzelmek lehetnek a legfontosabbak, erre kell koncentrálnunk az elkövetkezendő hetekben."

"Kell néhány jó forduló a bajnokságban, ami remélhetőleg sok pontot fog majd eredményezni. Lehetőség szerint ezt már a lehető leghamarabb, a jövő heti, Bolton elleni mérkőzéssel akarjuk megkezdeni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
Törölt felhasználó
hát igen ez elég fiatal csapat Chamakh,Benayoun,Djourou és Park akik nevezhetőbb tapasztaltabbnak, de én is kiváncsi vagyok a fiataljainkra
13 éve
Törölt felhasználó
hát igen ez elég fiatal csere Chamakh,Benayoun,Djourou és Park akik nevezhetőbb tapasztaltabbnak, de én is kiváncsi vagyok a fiataljainkra
13 éve
Törölt felhasználó
18-as keret a mai kupameccsre:Chuks Aneke,Yossi Benayoun,Daniel Boateng,Marouane Chamakh,Francis Coquelin,Johan Djourou,Lukasz Fabianski,Emmanuel Frimpong,Kieran Gibbs,Carl Jenkinson,Damian Martinez(kapus aki nem tudná),Ignasi Miquel,Alex Oxlade-Chamberlain,Oguzhan Ozyakup,Ju Young Park,Ryo,Sanchez Watt,
Nico Yennaris.

Azért ez elég tartalékos keret, még vegyes csapatnak sem nagyon nevezhető! Mindenesetre jó lesz látni, hogy hol járnak a fiatalok a fejlődésben.
13 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de most néztem meg a menetrendet és a Shrewsburyvel egymás után játszunk, körülbelül 4 óra leforgása alatt. Szerintem ez nem a valóság. 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
off: Ahhoz mit szóltok, hogy a Barcelona 5 millió fontért, Cesc ajánlására a télen vinni akarja Gary Cahill-t? Egy angol a spanyol bajnokságban... kizárt. Cahill nálunk fog kikötni, ebben biztos vagyok :)

Szólj hozzá