Egyelőre nem egészen jól alakulnak az Arsenal szezonja a bajnokságban, ugyanis hiába volt helyenként már a csapatra emlékeztető forma a Blackburn Rovers ellen, Arséne Wenger alakulata újabb vereséggel zárt, így továbbra is négy ponttal állnak a tabellán öt forduló után.

Arséne Wenger a mérkőzést követően természetesen csalódottan és frusztráltan reagált, de bízik abban, hogy hamarosan felszállóágba kerülhet a csapata.

"Nehéz magyarázatot találni a második félidőben nyújtott teljesítményünkre. Úgy érzem, hogy összességében sok helyzetet teremtettünk, még a második játékrészben is. Ugyanakkor frusztráló, hogy pont azokra az aspektusokra nem koncentráltunk eléggé a mérkőzés folyamán, amikről tudtuk, hogy veszélyesek lehetnek: a szögletek és a szabadrúgások." - mondta Wenger a mérkőzés lefújását követően.

"Természetesen nehéz nem aggódni a teljesítményünk láttán - védekezésileg egyszerűen nem voltunk elég jók. 2-1-re vezettünk ellenük, s ha hátul is sikerült volt szilárdnak maradnunk, biztosan jött volna a harmadik gólunk."

"Ami a legfrusztrálóbb ugyanakkor, hogy nem minden tekintetben volt negatív és csalódást keltő a játékunk. Rengeteg pozitívuma van a mai meccsünknek, de nem koncentráltunk arra, hogy mindent kihozzunk magunkból. Jelenleg valamiért nem tudjuk leghozni a 90 percünket védelmi hibák nélkül, s arra nagyon kell ügyelnünk a jövőben is, hogy ilyen buta gólokat ne hozzunk össze." - tette hozzá a francia.

"Természetesen a szezon kezdetünk egy cseppet sem elég jó, s emiatt érthetően frusztráltak vagyunk. A csapatszellemből azonban valami még kisülhet, de ha rápillantunk, hogy hány gólt kaptunk eddig, az valóban idegesítő. Ezt egyszerűen nem tehettük meg volna ma sem, hogy négyet kapunk. Másfelől viszont ez a keret tudna robbantani, de ehhez az kell, hogy előbb az eredmények is jöjjenek. A magabiztosságunk megcsappant, ám ez inkább a Manchester United elleni eredményünknek köszönhető."

A francia menedzser széke egyre inkább kezdhet inogni - a távozásáról azonban még kár lenne beszélni, hiszen az Arsenal vezetősége továbbra is hisz Wengerben.

"A spekulációk, a pletykák a modern élet részei, ez ellen én sem tudok mi tenni. A jövőm azonban az, hogy mindent beleadok a csapatért." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

13 éve
Törölt felhasználó
Wenger knows! (Remélem) :red:
13 éve
Törölt felhasználó
wookie7373! Ja, ha az ericsson-nak szólt, akkor senki más nem látta? Az én hozzászólásom pedig nem célzott volt, így mindenki látta. Értem, jó meglátás ;) Örülök, hogy te úgy gondolod neked volt igazad, akkor meg is hagylak ebben a hitben, attól függetlenül, hogy már az első, hozzám szóló kommented irtó nagy balgaság volt ;)
13 éve
Törölt felhasználó
fecc04:az a megjegyzés személyesen ericsson-nak szólt nem az oldal tojáshéjfenekűihez, de hagyjuk abba ha lehet az oltogatást, mert fárasztó,h mindig nekem van igazam a végén :coolsmile: 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Az a legidegesítőbb ,hogy Spurs - Pool meccset tökéletesen tudom nézni, még ha nézni akarok egy Arsenal meccset akkor meg akad az összes.... 🤢
13 éve
Ezt láttátok már -> http://www.youtube.com/watch?v=hsRyQ9hu0Bs&NR=1 ? Nagyon durva én most láttam először. :D

Szólj hozzá